Am scăpat de constipație, migrene și bufeuri

Mariana Ungureanu, cadru didactic din judetul Iasi. Am incercat produsul ColonHelp deoarece aveam probleme vechi cu constipatia. Inca de acum 20 de ani, dupa nasterea copiilor, am avut probleme cu constipatia, care o data cu inaintarea in varsta s-au intensificat.

Sunt adepta tratamentelor naturiste, am luat multe tipuri de ceaiuri, am facut inclusive cura cu argila, de la care m-am simtit bine, insa constipatia tot nu s-a rezolvat. Dintre toate tratamentele incercate, eu m-am simtit cel mai bine cu acest produs, in present nu mai am niciun fel de probleme cu mersul la toaleta, ma simt mai usoara si binedispusa tot timpul.

Inainte de cura aveam migrene destul de frecvent, acum vad ca nu mai am aproape deloc. In paralel, am urmat si un tratament ginecologic pentru bufeuri de menopauza, insa cred ca si la aceasta afectiune, combinatia dintre tratament si ColonHelp a fost una foarte buna, deoarece acum ma simt mult mai bine. Un alt efect care l-am observat a fost ca inainte parul meu imi cadea foarte tare, iar acum imi cade foarte putin, in limita normala. Sunt foarte fericita ca mi-am imbunatatit starea de sanatate cu acest produs si va spun ca mai multi prieteni de-ai mei au inceput cura dupa ce au vazut personal efectele curei la mine.

Articolul precedent
Cura de detoxifiere cu ColonHelp a redus psoriazisul
Articolul următor
Am scăzut câţiva centimetri în talie cu o cură de detoxifiere

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339