Am slăbit 12 kilograme cu ColonHelp şi SilhouetteHelp

lifa-iulianaLifa Iuliana, comuna Sag, judetul Timis: La data de 4 ianuarie 2011 am implinit 53 de ani. Nu stiam cum pot lua legatura cu dumneavoastra, dar cand am luat ColonHelp am primit pliante care ne explicau pentru ce trebuie sa luam acest produs care este un miracol pentru mine. Dar sa nu va mai retin prea mult citind aceste randuri pe care vi le scriu cu mare drag. Eu sufeream de constipatie de mica si dupa aceea ani de-a randul am dus-o tot asa, aveam probleme cu scaunul.

La 40 ani am fost operata de colecist (fiere in termenul popular), dupa care am luat in greutate. De la 68 kg si 1,70 m inaltime am ajuns la 98 kg. Dupa aceea am avut colesterolul marit 240-260mg/dl. Am tinut tot felul de diete, dar nu reuseam sa dau jos decat 2-3 kg pe care le puneam repede inapoi. Apoi cand am vazut emisiunea dnei Balanescu Simona si reclama ColonHelp i-am spus si sotului meu care este agent de paza la marele magazin Real 2. Acolo este si un magazin cu produse naturiste si sotul meu stiindu-mi problema a cumparat acest produs – pot sa-i spun miraculos pentru mine – nu pentru a va lauda, ci pentru ca o meritati pe deplin. Dupa trei saptamani am dat jos 3 kg. Dupa aceea am mai cumparat un flacon de la o prietena de-a mea care mi-a spus ca nu poate sa il ia, pentru ca nu se simtea bine din cauza ca era insarcinata, ceea ce a aflat ulterior. Asa ca am mai dat jos inca 2 kg. Dupa aceea am vazut reclama cu SilhouetteHelp si am dorit foarte mult sa il iau, dar stiti si dvs cum este cu criza aceasta… Asa ca am economisit niste bani si am luat si acest ceai, care m-a ajutat foarte mult. Am uitat sa va spun ca anul trecut, pe 8 septembrie 2009, avand probleme cardiace a trebuit sa mi se puna un stimulator cardiac din cauza pulsului mare pe care il aveam si nu am voie sa fac efort prea mare. Din aceasta cauza am ajuns la greutatea de 108 kg, iar medicul mi-a spus ca trebuie sa dau jos kilogramele in plus, deoarece risc sa am si alte probleme.
V-am gasit pe dumneavoastra si am reusit sa dau jos pana acum 12 kg, iar daca nu aveam probleme cu banii si as fi facut 3 luni aceasta cura poate dadeam si mai mult. Dar eu am luat cu intrerupere. Acum i-am spus sotului ca este pentru o vecina si l-a cumparat tot el din banii pe care i-am spus ca luasem reteta cu medicamente de la farmacie pe 2 luni, desi eu le luasem doar pentru o luna pentru a imi putea lua si ColonHelp. Ii sfatuiesc pe toti cei care au probleme sa ia acest produs care este o minune. Eu in a treia zi dupa ce am luat ColonHelp cu iaurt (2 lingurite dimineata si 2 seara), m-am speriat de ceea ce a putut sa iasa in scaun cand am mers la toaleta.
Asa ca eu ma opresc aici sa nu va mai retin, dar sa stiti ca v-am facut multa reclama prin sat si cei care au luat au zis ca intr-adevar este foarte bun, iar eu il voi lua mai departe. Va multumesc mult si va doresc intregii echipe La Multi Ani, multa sanatate si noi realizari!

Articolul precedent
Tranzitul mi s-a reglat, iar oboseala cronică a dispărut
Articolul următor
Nu credeam că mai are leac constipaţia de care sufeream

Meniu