Am slăbit 4 kilograme într-o lună cu SilhouetteHelp și ColonHelp

Ma numesc Alina Ionescu, am 23 ani si sunt din Constanta. In prezent sunt studenta si, din cauza unui stil de viata agitat, am avut pana de curand o alimentatie incorecta care a avut drept consecinta un surplus ponderal de circa 15-20 de kilograme, probleme medicale la nivelul stomacului, un tranzit intestinal lent si o stare generala proasta datorata constipatiei si balonarii.

In dorinta de a slabi si de a-mi remedia problemele digestive, am cumparat, prin intermediul distribuitorului SC Consultia Grup, un pachet format dintr-un flacon de ColonHelp si un flacon de SilhouetteHelp la inceputul lunii noiembrie.
De la inceputul lunii noiembrie si pana acum am urmat un regim alimentar pentru a slabi, micul dejun fiind alcatuit din 200 ml de iaurt cu cereale si cu o lingurita dozatoare de ColonHelp, pranzul constand in mancare gatita dietetic, iar cina a fost constituita tot dintr-o portie de iaurt cu o lingurita de ColonHelp. Bineinteles ca pe parcursul zilei am consumat 1-1,5 litri de ceai SilhouetteHelp.

Fiind multumita de rezultatele obtinute, mi-am mai facut o „rezerva“ constand in pachetul compus din ColonHelp si SilhouetteHelp, pe care am achizitionat-o recent. Sunt extrem de multumita de rezultatele obtinute: organismul se detoxifiaza treptat, tranzitul intestinal nu mai este lent, scaunul nu mai este tare sau greu de eliminat, nu mai sufar din cauza constipatiei si a balonarii. Cel mai important rezultat obtinut de mine prin dieta cu ColonHelp si SilhouetteHelp este faptul ca am reusit sa slabesc circa 3-4 kg pana in prezent si ca am renuntat definitiv la dulciuri si la bauturi racoritoare carbogazoase, anterior eu consumand 3 litri de cola zilnic.
Pe langa faptul ca imi detoxifiaza organismul si ca mi-a remediat problemele digestive, ColonHelp m-a ajutat enorm in dieta prin faptul ca mi-a inhibat pofta de mancare si ca a constituit sursa mea principala de fibre, alaturi de cerealele integrale consumate si de fructe.

Va multumesc enorm pentru faptul ca produceti un supliment alimentar atat de bun pentru sistemul digestiv uman, care ajuta simultan la slabire si detoxifiere!

, ,
Articolul precedent
Am scăpat de calvarul de a-mi face clisme
Articolul următor
Constipaţia, balonările, insomnia şi durerile articulare sunt de domeniul trecutului

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339