Am slăbit 6,5 kg în 2 luni

Ma numesc Serb Ioana Catalina, locuiesc in Targoviste, am 20 de ani si folosesc ColonHelp din 17 noiembrie 2009. Am aflat despre acest produs in emisiunea „Traieste sanatos“ de pe Antena 2.

Am inceput sa il folosesc ca adjuvant in cura de slabire, iar pe parcurs m-a ajutat si cu alte probleme: aveam migrene foarte puternice aproape zilnic, eram foarte obosita si nervoasa, nu ma puteam concentra si nu puteam invata pentru facultate. Mereu eram balonata, desi mananc sanatos si regulat.

Datorita produsului ColonHelp am scapat de migrene, abdomenul s-a aplatizat, dupa micul dejun ma simt energica, iar pana la pranz nu mai simt nevoia sa mananc altceva. Iar cel mai important este ca am slabit 6,5 kg in aproape 2 luni doar inlocuind micul dejun obisnuit cu un iaurt dietetic si o masura de ColonHelp. Multumesc mult pentru acest produs. O sa repet cura de cel putin 2 ori pe an. Nu credeam ca o sa fiu atat de multumita si ca o sa obtin aceste rezultate. Acum ma simt foarte bine si il recomand tuturor!

Meniu