Am slăbit 7 kilograme cu ColonHelp, dietă și sport!

Mă numesc  Mădălina Murariu, am 18 ani, sunt din Suceava și doresc să vă împărtăşesc experienţa mea cu produsul ColonHelp. Am început această cură de detoxifiere  în luna iulie. Iniţial am înlocuit micul dejun cu acest produs, însă în urmatoarele două luni am consumat ColonHelp de două ori pe zi: dimineaţa si la amiază. Produsul l-am luat  în combinație cu iaurt, zilnic consumând 2,5 l de apă.

Sunt foarte mulţumită de acest produs, pentru că am slăbit 7 kilograme; am mai multă energie, am căpătat un stil de viaţă mult mai sănătos iar durerile articulare şi oboseala au dispărut!

În această perioadă am ținut și un regim alimentar simplu bazat pe legume şi fructe consumate alternativ: 2 mese pe zi fructe si o masă de legume.  De asemenea  am renunţat la dulciuri şi la pâine, nu am consumat nici un fel de suc și zilnic faceam sport timp de 30-45 de minute.

Până am aflat de acest produs, am ţinut multe alte diete, însă nu am reuşit sa slăbesc îndeajuns, chiar dacă iniţial slăbeam în jur de 4kg. După o perioadă scurtă de timp acumulam însă acele kilograme  înapoi.

Timp de 2 ani şi jumătate am dus o luptă cu propriul metabolism, iar cu ajutorul ColonHelp pot spune că  am învins, pentru că metabolismul este mult mai alert şi arde toate  caloriile.  O dată cu începerea  dietei cu produsul ColonHelp am început sa consum zilnic 2,5 l de apa, ceea ce inainte nu făceam și privind în urmă pot spune ca m-a ajutat foarte mult în procesul de detoxifiere.

Am aflat despe ColonHelp prin intermediul emisiunii Ajutor!Vreau să slăbesc!  şi recomand acest produs tuturor celor care îşi doresc un stil de viaţă sănătos. Mulţumesc ColonHelp!

Meniu