Am slăbit 7 kilograme în 2 luni doar cu ColonHelp

anca-nitaAnca Nita: Fac acesta marturisire la un an dupa ce am folosit pentru prima data ColonHelp. Acum tin o noua cura de ColonHelp, deoarece am fost foarte multumita de rezultatele pe care le-am obtinut prima data. Am 22 de ani, 1,65 inaltine si momentan 55 de kilograme. Inainte sa folosesc prima data ColonHelp cantaream 67 de kilograme.

Mi-a fost recomandat de un prieten si l-am luat cu scopul de a slabi. Intr-adevar, am slabit pe parcursul primei administrari (pe o perioada de 2 luni) 7 kilograme, dar acesta a continuat sa-si faca efectul mult timp dupa ce am incetat cura, slabind in continuare pana am ajuns la greutatea pe care mi-am dorit-o, si anume 55 de kilograme. Pe langa faptul ca m-a ajutat sa slabesc, ColonHelp m-a scapat de acnee, constipatie, balonari si mi-a insanatosit si parul care se ingrasa foarte repede. Prima data am folosit ColonHelp in cura de slabire, si anume dimineata si seara cate o doza in 200 ml iaurt natural si am consumat poate mai mult de 2 litri de apa pe zi.
Acum am hotarat sa incep o noua cura de ColonHelp, dar de data aceasta cura de detoxifiere. De doua saptamani consum din nou ColonHelp, ma simt foarte bine, am energie (nu am mai baut cafea, deoarece nu mai simt nevoia, nu mai sunt la fel de obosita) si ma surprinde din nou intr-un mod foarte placut, deoarece vad ca are rezultatul pe care eu speram sa-l obtin cand am inceput noua cura si anume AM SCAPAT DE ALERGII.
Subliniez acest lucru deoarece sunt foarte uimita. In ultimul timp imi apareau pe piele (pe diferite portiuni de pe corp) tot felul de basicute rosii. Am fost la medic si nu a stiut sa-mi zica de la ce provin, mi-a zis ca probabil de la aer, apa sau vreo substanta din produse cosmetice, recomandandu-mi un tratament care a avut efect doar pe perioada administrarii. La o saptamana dupa ce am inceput administrarea produsului ColonHelp am observat ca petele au disparut incet si nu au mai aparut. Am incredere ca va fi pe termen lung si ca voi scapa de aceste alergii cu ajutorul ColonHelp, deoarece deja se vad rezultate foarte bune. Recomand ColonHelp la toata lumea, indiferent de varsta si de problemele pe care le au, deoarece ColonHelp surprinde intotdeauna intr-un mod placut, rezolvand probleme de care nu te asteptai sa scapi atat de usor.

, , ,
Articolul precedent
În sfârşit am scăpat de balonări datorită ColonHelp!
Articolul următor
ColonHelp mi-a ameliorat colonul iritabil

Meniu