Balonări? Constipație? ColonHelp îți vine în ajutor!

Cornelia Alecu: Acum patru ani am fost diagnosticata cu o boala a glandei tiroide, iar in timpul sarcinii au aparut complicatiile. Intai am inceput sa ma balonez foarte rau, iar uneori ma constipam. Dupa nastere a fost si mai rau. Am urmat tratamentul sugerat de medic, dar fara rezultat.
Vazand ca totul este in zadar am mers la o farmacie naturista si i-am spus farmacistei care este problema. Ea mi-a recomandat ColonHelp. L-am administrat asa cum mi-a spus aceasta, o lingurita dimineata si una seara, cu iaurt, si am respectat indicatia de a bea 2 litri de apa pe zi.

Pe langa balonari si constipatie aveam probleme si cu ficatul, imi cadea destul de mult par, unghiile mi se despicau, durerile de cap erau frecvente. Am urmat cura de ColonHelp trei luni, iar primele rezultate au inceput sa apara la doua saptamani de la inceperea tratamentului.
De aceea am reluat cura si intentionez sa o urmez pe o perioada mai lunga, deoarece m-am simtit foarte bine. Am increde in acest produs si il recomand tuturor celor care se confrunta cu probleme de sanatate. Va multumesc!

,
Articolul precedent
ColonHelp m-a ajutat să scap de migrene și dureri articulare
Articolul următor
Mama se simte mult mai bine de când ia ColonHelp!

Meniu