Colesterolul şi glicemia au scăzut, iar durerile s-au redus

Ma numesc Iordana Stoicescu și am 59 de ani. Am aflat despre ColonHelp din emisiunile TV ale doamnei Simona Balanescu. Am citit cu mare atenție indicațiile și recomandările din broșură și am decis să urmez această cură pentru că sufăr de    poliartrita reumatoidă în stadiul 3, diabet zaharat de tip 2, hepatită B, am colesterolul și glicemia crescute, sunt operată de cataractă la ambii ochi, am balonări și tranzit intestinal greoi. Sunt pensionată gradul 2 de invaliditate și handicap, iar tratamentul medical pe care îl urmez mi-a distrus stomacul și am dureri și scaune moi.

La începutul lui 2012 am urmat o cură de 3 luni de ColonHelp. Durerile articulare s-au ameliorat simțitor. Glicemia a scăzut de la 240 la 190, transaminazele au ajuns aproape de valorile normale.  Dorm mai bine și sunt mai odihnită, mi-au dispărut aproape în totalitate durerile de stomac, balonările și constipația. Vă mulțumesc!

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339