Colesterolul și trigliceridele s-au normalizat cu ColonHelp

Corneliu Alba: Am fost diagnosticat in anul 2007 cu diabet zaharat tip II – glicemie = 600mg/dl, la internare. Tratamentul cu insulina a scazut valorile glicemiei aproape la normal. De 2 ani, tratamentul a fost modificat, trecand la pastile pentru diabet, rezultatul nemaifiind insa atat de bun! Inainte de a incepe sa folosesc ColonHelp, glicemia era constant peste 200 mg/dl.

De 3 saptamani iau ColonHelp si glicemia nu mai urca peste 165 mg/dl, respectand in paralel si regulile de alimentatie si de miscare recomandate persoanelor cu diabet. Sufar si de cardiopatie ischemica, hipertensiune arteriala si obezitate. De multi ani, n-am mai avut valorile acidului uric, trigliceridelor, colesterolului si creatininei in limite normale ca acum, de cand folosesc ColonHelp. Iata cateva valori in urma analizelor facute recent:
– colesterol seric total 140 mg/dl
– trigliceride serice 110 mg/dl
– glicemie 165mg/dl
Si tensiunea arteriala s-a stabilizat in jurul valorii de 135/90.
Este greu pentru bolnavul de diabet sa slabeasca. Cu ColonHelp am slabit 4 kilograme si sunt foarte bucuros. Eu nu-mi permit sa recomand acest produs cuiva, dar un lucru stiu: mie mi-a ajutat foarte mult!

,
Articolul precedent
Cu ajutorul ColonHelp am scăpat de durerile provocate de hemoroizi
Articolul următor
Am scăpat de constipaţie şi balonări cu ColonHelp

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339