ColonHelp are efecte extraordinare!

Numele meu este Mihai-Dan Teleucă, am 25 de ani şi sunt din Piatra Neamţ. Sunt la prima cură de ColonHelp şi sunt foarte curios de rezultate. Am achiziţionat produsul de la un magazin naturist cu preţul de 99 Lei. Am citit prospectul şi am decis să încep cu două linguriţe amestecate cu iaurt în fiecare dimineaţă pe stomacul gol şi să continui în acest mod.

Scopurile pentru care m-am apucat de această cură sunt detoxifierea colonului şi eliminare celor cateva kilograme pe care le consider în plus, dar şi din curiozitate, sentiment care mă încearcă încă de când a fost lansat produsul. Fiind un produs naturist, mă aştept la rezultate concrete în aproximativ 1-2 săptămâni de la începerea curei.

Ziua 1 – 26 martie 2013- Am luat prima porţe (16 g) de ColonHelp amestecat cu iaurt, după care am băut imediat 250 ml de apă şi 250 ml de ceai în următoarea jumătate de oră.

Ziua 2 – 27 martie 2013 – A doua zi… pot spune că mersul la toaletă a fost mai facil ca de obicei.

Ziua 8 – 2 aprilie 2013 – Este ce-a de-a opta zi de cand am început cura şi pot constata un tranzit intestinal mai bun, iar ca elemente noi mentionez o îmbunătăţire a aspectului tenului, manifestată prin dispariţia unor coşuri, un ten mai luminos şi o reducere a balonărilor şi a refluxului gastric.

Ziua 15 – 9 aprilie 2013 – Este ce-a de-a 15-a zi de cură şi deja mi-am creat o obişnuinţă în a lua două linguriţe de ColonHelp dimineaţa, pe stomacul gol. Tranzitul intestinal merge parca mai bine ca niciodată, balonările s-au redus considerabil. Elemente noi: somn mai liniştit şi un proces de adormire mult mai scurt (menţionez că, în general, programul de somn pe care îl am este dezorganizat).

Ziua 21 – 15 aprilie 2013 – Astăzi am constatat că am slăbit aproape 2 kilograme de când am început cura. În rest, mă simt mai odihnit şi mai energic. Tranzitul intestinal este excelent, iar tenul este din ce în ce mai luminos.

Ziua 29 – 23 aprilie 2013 – Efectele pozitive se menţin, la care adaug un miros mai plăcut al corpului şi o atenuare semnificativă a mirosului transpiraţiei (menţionez că frecventez o sală de fitness de 5 ori pe săptămână).

Ziua 37 – 01 mai 2013 – Sunt deja în cea de-a două lună de cură. Mă simt excelent şi mă întreb de ce nu am încercat mai demult acest tratament de detoxifiere. Combinată cu exercitiile fizice regulate şi cu o alimentaţie sănătoasă, această cură are efecte extraordinare atât la nivel fizic, cât şi psihic.

Ziua 51 – 15 mai 2013 – Starea de bine a devenit rutină.

Ziua 60 – 24 mai 2013 – Astăzi este ultima zi de cură. Mă bucur că am făcut această alegere deoarece mă simt mult mai bine: mai curat, mai uşor şi mai lucid! Cu siguranţă voi repeta cura.

, , ,
Articolul precedent
ColonHelp este nemaipomenit!
Articolul următor
Siluetă remodelată, ten mai luminos

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Meniu