ColonHelp mi-a redat sănătatea după 1 an de suferințe și depresie

Gabriela Speranda, 44 ani, Iran: Ma numesc Gabriela Akbari si sunt din Iran. Acum 4 saptamani am fost la spital pentru ca trebuia sa ma operez la fiere sau colecist, cum ii spune medicul meu. Ma plangeam ca sunt constipata, ca ma balonez, ca sunt in depresie (consumam Prozac), ca am inceput sa maninc (bulimie).

Aveam dureri de cap si aratam de parca (scuzati!) eram insarcinata. Foloseam mult iaurt, dar acum, de cand mi-a recomandat doctorul ColonHelp va spun ca ma simt alta femeie. Daca vreti sa va convingeti, incercati! Va spun sincer, astazi am fost afara eu, care am 44 de ani… Toti imi spun ca mint. Tenul meu s-a schimbat, sunt mai fina la fata, nu mai am dureri de cap, nu mi se mai usuca gura, am in fiecare zi scaun, nu ma mai balonez. Fetele care vor sa se convinga cum m-am schimbat sa ma sune direct: 0727671349.
Am si slabit, seara dorm mai bine si am multa energie. De cand am venit in tara pentru un contract de 5 ani ma simteam altfel, deprimata, schimband felul de a manca, cremele si sampoanele de aici… Incepusem sa arat ca o femeie de 55 de ani, dar as dori sa ma vedeti acum, si dupa numai o luna. Sotul meu a cumparat si el la 3 zile de mine ColonHelp, el avea probleme cu constipatia. Mi-a spus sa va spun: „Multumesc ColonHelp ca mi-ai redat sanatatea!“. Ce este mai important ca nu m-am mai operat, ficatul nu ma mai doare. Astazi am fost la spital pentru analize si ecografie, doctorul meu, care este arab de origine, mi-a spus: „Ce ai facut? Tu esti foarte buternica“. „Da, domnule, sunt puternica!“, pentru ca nu se mai vedea nici „nisibul“, cum spune medicul meu si nu ma mai doare dupa ce mananc ceva. Multumesc intregului grup ColonHelp ca mi-ati redat sanatatea dupa 1 an de suferinte si depresie!

, ,
Articolul precedent
Am scăpat de dureri articulare cu ColonHelp
Articolul următor
Mi-a scăzut colesterolul, iau mai puține medicamente și am slăbit 10 kg!

Meniu