ColonHelp face minuni! Îl recomand tuturor!

Ma numesc Razvan Ionescu si am auzit de ColonHelp de la mama mea, care il folosea in fiecare dimineata. Recunosc ca o ironizam si ii spuneam ca nu are vreun efect, ci este doar autosugestia. Avea intr-adevar probleme digestive, bila lenesa si suferea de constipatie. Zilele au trecut si am observat ca mama mea avea o alta stare si se simtea din ce in ce mai bine. Tot nu am luat-o in seama, cu toate ca ea nu contenea sa se laude ca doarme mai bine, ca nu mai are acea oboseala permanenta si ca are scaun zilnic, pana cand sotia mea a facut niste analize la ficat si i-au iesit foarte prost. Imediat mama mea a comandat ColonHelp si LiverHelp si a insistat ca sotia mea sa le foloseasca.

Dupa o perioada am vazut ca si ea facea progrese si atunci mi-am dat seama ca am gresit ca am fost sceptic si nu am crezut in efectele benefice ale acestui produs.
Dupa 2 luni, sotia mea si-a refacut analizele si a constatat ca erau foarte bune. Atunci am hotarat sa incep si eu cura de 3 luni de ColonHelp pentru a da cateva kilograme jos si mai ales pentru detoxifiere. Am inceput sa-l folosesc de 3 saptamani si simt o usurare, nu mai sunt balonat, sunt mai vioi si mai plin de viata.
La noi in familie toti folosim ColonHelp. La inceputul lunii, cand facem bugetul de cheltuieli, mama ne aminteste sa punem bani pentru ColonHelp. Doar eu sunt la inceput, mama, tata si sotia folosesc ColonHelp pentru intretinere, cate o masura pe zi si bineinteles cel putin 2 litri de apa/zi. Mama si sotia fac si exercitiile propuse de Carmen Bruma, dupa DVD-ul ei si bineinteles ca se inspira si din cartea „3S – Sanatoasa, Supla, Satula“ ca sa gateasca.
Recomand tuturor sa foloseasca acest produs care face minuni!

,
Articolul precedent
Am slăbit 10 kilograme în două luni!
Articolul următor
ColonHelp te scapă de constipație și de kilogramele în plus!

Meniu