ColonHelp m-a ajutat să scap de balonări şi să dau jos câteva kilograme!

Ma numesc Andreea-Catalina Negrut, am 21 de ani si sunt din Barlad. Imi doream un ten mai curat si un tranzit intestinal corect. Am incercat mai multe produse pentru a scapa de balonari si problemele digestive cu care ma confruntam, insa nici unul nu a dat rezultate. Vazand reclamele ColonHelp de la televizor mi-am zis ca acest produs, fiind natural 100%, ma va ajuta.

M-am documentat pe internet si am aflat cat mai multe despre acest produs. Am citit marturiile postate pe site si am observat ca foarte multi oameni aveau probleme intestinale inainte de a consuma ColonHelp. Vazand efectele benefice pe care acest produs le are asupra celorlalti, m-am gandit sa-l incerc si eu. Prima cutie am luat-o in luna iulie 2011 si de atunci iau cate o lingurita cu iaurt natural in fiecare dimineata, acesta fiind micul meu dejun. Sunt la a doua cutie de ColonHelp si deja ma simt mult mai bine. Tenul meu este mult mai curat si luminos, tranzitul intestinal s-a imbunatatit si pe langa acestea am slabit si 3 kg.
Sunt foarte incantata de produsul ColonHelp si voi continua sa-l iau. Ii sfatuiesc pe toti cei care vor sa isi ingrijeasca sanatatea sa incerce cu toata increderea ColonHelp.

, ,
Articolul precedent
ColonHelp mi-a reglat tranzitul intestinal şi m-a ajutat să slăbesc
Articolul următor
Am scaun zilnic de când iau ColonHelp!

Meniu