ColonHelp m-a ajutat să scap de migrene și dureri articulare

Ma numesc Alina Nica, am 27 de ani si am avut un serviciu foarte stresant. Am lucrat la un depozit de logistica unde toata ziua era aglomeratie si munceam 10 ore continuu. Eram foarte stresata si nervoasa, incepusem sa fi obosita tot timpul, mancam foarte putin si foarte prost, aveam migrene foarte dese. Suspectam ca aveam probleme hepatice si mi-am luat concediu medical, am facut analizele, iar ceea ce banuiam s-a adeverit. Transaminazele au iesit mari, glicemia ridicata si din cauza alimentatiei proaste suspectez ca mi-a fost afectat si pancreasul.

La insistentele catorva colege am inceput o cura de detoxifiere cu produsul ColonHelp in lunile septembrie si octombrie, dar din cauza concediului medical pe care sefii nu voiau sa mi-l acorde, la 15 octombrie m-au disponibilizat. In prezent sunt in somaj si din aceasta cauza nu cred ca pot sa-mi mai permit sa cumpar si cel de-al treilea flacon de ColonHelp. Am avut probleme si cu greutatea din cauza alimentatiei de tip fast food. Am mai slabit 4 kg si vreau sa dau jos inca 4 kg.
Mi-as dori sa urmez cura in continuare. Ma simteam mai bine in timpul tratamentului, nu mai aveam migrene, durerile din partea dreapta ma mai lasasera, dormeam mai bine si eram mult mai linistita. Aveam dureri articulare de la atata stat in picioare, pe care acum nu le mai am. Ochii sunt mai luminosi si nu mai sunt obosita.

, , ,
Articolul precedent
Iau ColonHelp de mai bine de un an
Articolul următor
Balonări? Constipație? ColonHelp îți vine în ajutor!

Meniu