ColonHelp m-a scăpat de laxative!

nicoleta-dadulescu-pozaMa numesc Nicoleta Dadulescu, am 59 de ani si locuiesc in Caracal, judetul Olt. Va marturisesc cu multa sinceritate ca datorita folosirii produsului ColonHelp am scapat de foarte multe afectiuni. Am cumparat acest produs, am urmat intocmai instructiunile care-l insoteau si sunt uimita de rezultatele rapide pe care le-a produs. In fiecare dimineata, cu 20-30 de minute inainte de micul dejun, am luat 8 grame de ColonHelp cu 200 ml de iaurt natural (din comert, cu continut redus de grasimi) si circa 2 litri de apa pe zi.

Seara pe la ora 18 procedam la fel, dupa care beam apa, iar dupa 30 de minute mancam sau nu, fiindca am dorit sa scad in greutate, ceea ce am reusit, circa 2-3 kg. Dupa primele 24 de ore s-a produs miracolul! Prima data s-a reglat tranzitul intestinal si puteam sa ies afara fara a mai apela la laxativele care inainte nu-mi lipseau in nicio zi. Nu mai am probleme cu refluxul gastric si cu balonarile pentru care luam medicamente. Am scazut in greutate deoarece am incercat sa nu mai mananc dimineata si seara. Mancam doar la pranz si restul zilei doar fructe. Nu mai am colonul iritat din cauza constipatiei. Acum am somnul mai bun, au disparut stresul si oboseala cronica. Nu mai sufar de alergii. Nu am mai racit si nu am mai luat antibiotice, tenul este mai luminos, parul mai stralucitor, ochii mai luminosi, s-a atenuat chiar si mirosul transpiratiei si am remarcat imbunatatirea functionarii ficatului. Pe tot parcursul curei nu am avut reactii adverse de niciun fel.
Am incredere in acest produs, il recomand si altor persoane si voi relua cu multa placere cura.

, , , ,
Articolul precedent
Constipația a dispărut datorită ColonHelp
Articolul următor
ColonHelp este îngerul meu păzitor

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339