ColonHelp m-a scăpat de pofta de dulce

soare-floricaMa numesc Soare Florica, am 43 de ani si doresc sa va multumesc pentru acest tratament natural ColonHelp. Am urmat o cura de doua luni cu acest produs si sunt foarte multumita de efectele acestuia.

De vreo 8 ani de zile ma confruntam cu o constipatie cronica, careia nu mai reuseam sa-i dau de capat. De la aceasta aveam si probleme cu digestia si balonari. Acum am gasit acest remediu naturist care mi-a rezolvat problema. Daca in primele zile de tratament, urmand instructiunile recomandate, m-a ajutat sa scap de balonari, dupa aproximativ 20 de zile a inceput sa-si faca efectul si vizavi de constipatie. Este de inteles de ce dupa 3 saptamani a inceput sa aiba efect in vederea eliminarii constipatiei, avand in vedere vechimea bolii. Insa acum, cu ajutorul ColonHelp am reusit sa scap de aceasta disfunctionalitate.

Pe de alta parte, daca pana acum simteam nevoia imperioasa de a manca ceva foarte dulce, acum nici macar nu ma mai gandesc la asa ceva, desi nu am diabet, dimpotriva stau bine cu glicemia. In plus am scapat si de durerile articulare. Intr-un cuvant, sunt foarte multumita de acest produs naturist. Vreau sa afle cat mai multe persoane despre beneficiile acestui tratament miraculos si sa stie ca pot conta pe el. Va multumesc!

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339