ColonHelp m-a vindecat de constipație

Ma numesc Nicolae Opris, sunt din Timisoara si am 71 de ani. Am citit in revista Sanatatea despre tratamentul cu ColonHelp si am solicitat telefonic un flacon de 480 g. Sunt diagnosticat cu hipertensiune arteriala, poliartrita, spondiloza cervicala, reflux esofagian, ulcer duodenal, colon iritabil etc. Am urmat tratamentul cu ColonHelp in prima saptamana cu 8 g/zi dimineata si inca opt saptamani cu 12 g de doua ori pe zi, dimineata si seara, amestecat cu 200 ml iaurt.

La 15 minute dupa administrarea produsului am baut cu regularitate 500 ml apa. Pe zi am baut cate 2 litri de apa plata. La incheierea celor 2 luni, rezultatele au fost spectaculoase! Tranzitul s-a reglat, durerile de colon s-au redus considerabil, am slabit 4 kg, desi uneori am mancat si seara, ma misc cu o mai mare usurinta, starea de irascibilitate s-a redus, s-au redus durerile reumatice si de guta, m-am vindecat de constipatie.
Voi continua sa folosesc ColonHelp inca o luna, cate 32 g/zi, iar in urmatoarele trei luni cate 16 g zilnic, in asociere cu iaurt sau banane.
Va sunt recunoscator!

, ,
Articolul precedent
Datorită ColonHelp am scaun normal și regulat
Articolul următor
ColonHelp e o minune

Meniu