ColonHelp mi-a arătat că se poate!

Ma numesc Alexandra Vasiu, sunt masterandă în cadrul Universităţii din Petroşani şi doresc să vă împărtăşesc experiența mea cu produsul ColonHelp. Am 1.75 înălţime, în talie măsuram 83 de centimetri şi la şolduri 94 de centimetri, iar înainte să încep cura de slăbire cu fibrele ColonHelp cântăream 78 de kilograme. Nu eram mulţumită deloc de mine şi de felul cum arătam.

Acum două luni am început o cură de slăbire şi cu ajutorul fibrelor ColonHelp am ajuns la 70 de kilograme. În talie măsor 78 de centimetri şi la şolduri 86 de centimetri.

Sunt foarte mulţumită şi vreau să ţin cura de ColonHelp încă o lună şi să ajung la 65 de kilograme. Nu mă dau bătută pentru că ştiu că se poate!

Am aflat despre ColonHelp prin intermediul emisiunii Ajutor! Vreau să slăbesc! Mă bucur foarte mult că am reuşit să slăbesc şi voi încerca în continuare cu aceeaşi încredere pe care mi-a dat-o ColonHelp după prima lună de cură!

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339