ColonHelp mi-a reglat tranzitul intestinal şi m-a ajutat să slăbesc

Ma numesc Maria Doina Agapi, am 76 de ani si sunt din Bucuresti. Dupa multe tratamente naturiste, dar nu de lunga durata deoarece ma indispunea faptul ca nu dadeau rezultate, constipatia a pus stapanire pe organismul meu, fapt care a dus in timp la acumularea kilgramelor. Pe langa deformarea siluetei, m-am ales cu ameteli, picioare umflate, mare greutate la deplasare si dureri profunde de coloana si de picioare. Eram deprimata, mai ales ca nici nu puteam dormi prea bine si eram mereu obosita.

Intr-o zi, trecand pe langa o farmacie, mi-a atras atentia cutia de ColonHelp din vitrina, pentru ca pe eticheta scria sintagma tranzit lent. Am intrat in farmacie si am cumparat produsul. Brosura mi-a fost de mare ajutor si am administrat produsul exact cum scrie acolo, in special cu iaurt. Rezultatele au aparut dupa doua saptamani. Am cumparat cea de-a doua cutie direct de la dumneavoastra, impreuna cu ceaiul LiverHelp, deoarece in copilarie am avut o hepatita si cred ca imi e de mare ajutor, contribuind la imbunatatirea sanatatii.
Acum nu mai am niciun simptom amintit mai sus, doar abdomenul este inca putin proeminent, dorm bine si mi-a revenit pofta de viata. Inainte de a lua acest produs aveam 100 kg la 1,65 m. In prezent am 96 kg. Pana in prezent nu am luat medicamente, nu consum alcool si nici cafea. Din cand in cand luam pastile pentru ficat, dupa care ma simteam foarte bine.
Voi urma in continuare tratamentul cu toata convingerea si cu mare bucurie. Ati facut din mine un om fericit! Va multumesc si va urez multa sanatate, putere de munca si succes in activitate!

, ,
Articolul precedent
Tranzitul intestinal s-a reglat într-o săptămână datorită ColonHelp
Articolul următor
ColonHelp m-a ajutat să scap de balonări şi să dau jos câteva kilograme!

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339