ColonHelp pentru combaterea oboselii cronice

Ma numesc Daniela Maria Brudean, am 31 ani si locuiesc in Alba Iulia. Am utilizat produsul ColonHelp timp de 5 luni, după ce m-am documentat pentru un tratament privind sindromul de oboseala cronica. In cazul meu, oboseala ficatului s-a asociat cu constipatie, tulburari digestive si epuizare fizica si psihica.

Am luat ColonHelp in amestec cu 200 ml iaurt simplu, de doua ori pe zi, timp de 5 luni. Am inceput administrarea produsului inainte de masă, cu o lingurita dozatoare rasa. Dupa o luna am crescut doza la doua lingurite si am ramas la aceasta cantitate pe tot parcursul tratamentului. La 20-30 de minute după ce luam ColonHelp consumam 300-400 ml apa si in fiecare zi 1,5 litri de lichide. In timpul tratamentului am consumat multe legume si fructe crude. După 10 saptamani, constipatia si senzatia de balonare au disparut, la fel si oboseala cronica. In plus, am slabit 2 kilograme. Totodata, am avut mai multa energie fizica si intelectuala.
Recomand produsul ColonHelp pentru combaterea constipatiei si a sindromului de oboseala cronica, deoarece produsul este natural, sanatos, iar cura este usor de urmat.

, ,
Articolul precedent
Rezultatele au apărut după 10 zile de cură cu ColonHelp!
Articolul următor
Am luat ColonHelp la recomandarea medicului sportiv

Meniu