Cu ajutorul ColonHelp mi-au dispărut petele de pe faţă

Simota Mariana, Radauti: Sunt la al doilea flacon de ColonHelp si ma simt mult mai bine. Am apelat la acest produs din dorinta de a slabi si a face o dezintoxicare. Pentru mine, ColonHelp a facut minuni. Aveam probleme cu: colesterolul si trigliceridele, iar in ultimul timp aveam probleme si cu constipatia

Acest produs l-am comandat de pe site-ul colonhelp.ro. La inceput am luat cate o lingurita cu iaurt dimineata, dupa care am inceput sa iau si seara cu apa. Efectele au inceput sa apara chiar in primele zile, scaune regulate, nu mai eram balonata, eram mult mai activa, iar dupa 3-4 saptamani au inceput sa apara scaune cu miros ciudat. Dupa ce m-am lasat de fumat (acum 5 ani), am pus cateva kilograme din cauza poftei de dulce.
Am slabit deja 2 kilograme in 2 luni si imi doresc foarte mult sa mai slabesc, asa ca ma gandesc sa iau si al 3-lea flacon. Pe langa problemele enumerate mai sus am scapat si de o alergie la caldura care ma deranja foarte mult. Mi-au disparut si niste pete de pe fata pe care le aveam de ceva timp. Pot sa spun ca mie ColonHelp mi-a schimbat viata si recomand tuturor acest produs!
Va multumesc si va doresc din suflet multa sanatate!

, ,
Articolul precedent
ColonHelp m-a învăţat să beau apă
Articolul următor
Am unul-două scaune pe zi şi, mai important, mă las de fumat

Meniu