Cu ajutorul ColonHelp mi-au scăzut colesterolul și glicemia

gherghina-gheorgheGherghina Gheorghe, 58 de ani, Mehadia, judetul Caras Severin: Am varsta de 58 de ani si de cativa ani sufar de tensiune, stres, constipatie alternand cu diaree, greata, transpiratie urat mirositoare, balonari, colesterol marit, glicemie si trigliceride marite.

Acum 3 luni de zile, la indemnul unei stimate doamne de la o farmacie naturista am inceput tratamentul cu ColonHelp, eliminand tratamentul clasic. Inca din prima luna am simtit o ameliorare a simptomelor aratate mai sus, chiar am inceput sa slabesc, avand destule kilograme in plus – la inaltimea de 1,72 m – 94 kilograme. In prezent, greutatea oscileaza intre 88 si 90 kilograme. De asemenea, analizele efectuate recent arata valori in parametri normali pentru colesterol, glicemie si trigliceride, care erau mult mai mari acum 3 luni cand am inceput tratamentul cu ColonHelp. Sunt foarte multumit de rezultatele obtinute si recomand cu toata increderea tratamentul cu ColonHelp.

, , , ,
Articolul precedent
Pot să mănânc orice fără să mă balonez datorită ColonHelp
Articolul următor
Constipația a dispărut, iar abdomenul meu este mai plat

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339