După ColonHelp pot mânca orice, fără să mă tem de diaree

Elena Piciu: Va multumesc tuturor si Cel Puternic sa va dea sanatate si sa va ocroteasca mereu! De mult asteptam aparitia acestui preparat. Intru prin farmacii pentru diverse medicamente, sintetice mai putin, mai mult naturale si ma intereseaza reclamele (pliantele) si brosurile oferite.

Intr-o zi, in luna iunie 2010, am gasit un mic pliant, apoi am rugat sa primesc o brosura despre ColonHelp. Sincer m-am bucurat, dar vazand pretul m-am intristat. Dupa 1 luna, adica mai precis in 31 iunie 2010, cu toate economiile am cumparat un flacon. De fapt, am cumparat trei flacoane atunci, dupa ce am colindat farmaciile, pentru ca preturile difera. Doua flacoane au fost pentru doua prietene, care s-au hotarat sa ia dupa ce le-am dat si lor brosura sa se informeze.

Avand un colon iritabil si o colita, am preferat produsul ColonHelp pentru toate calitatile, dar mai ales ca supliment de fibre in alimentatie. Si si-a facut din plin efectul, chiar dupa o saptamana, consumand o doza de 8 g dimineata, cu ceai sau chiar cu lapte. Tranzitul este bun, fara constipatie, fara diaree, simptomele colonului iritabil au disparut (scaune neregulate, balonari etc.), hemoroizii la fel, acum am mai multa forta si putere.
Din copilarie n-am mai baut lapte, acum pot consuma 100-150 g zilnic. De ani de zile n-am mai consumat o rosie, acum – da, fara sa mai am scaune diareice. In urma cu niste ani, am consumat 30 de capsule probiotice si acuzele au mai cedat, dar au revenit dupa o luna de zile. ColonHelp e un mare castig pentru sanatate in general si mai ales pentru a curata intestinul („ca un hornar“) in toate cutele, ansele lui.

In 25 august 2010 am cumparat al doilea flacon pentru sotul meu si are acelasi efect benefic. Eu din niste motive independente de vointa mea (financiare) am facut o pauza. Acum, din 26 octombrie 2010, consumam si eu, si sotul meu din acelasi flacon, care este pe terminate si dorim sa continuam, daca bugetul ne va permite. Eu personal am informat pe toate cunostintele mele despre miraculosul ColonHelp si toate consuma, bucurandu-se de toate binefacerile produsului.

Va multumim eu si toate cunostintele mele care folosim ColonHelp!

, ,
Articolul precedent
Am slăbit 13 kilograme în 4 luni
Articolul următor
Problema constipației s-a rezolvat cu ColonHelp

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339