Folosesc ColonHelp și LiverHelp pentru detoxifiere și reglarea tranzitului

Mă numesc Mircea-Ion Rovinar, sunt de profesie inginer şi actualmente sunt primarul comunei Vălişoara din judeţul Hunedoara. Îmi face mare plăcere să vă adresez aceste rânduri deoarece eu împreună cu familia mea folosim de aproape 3 ani produsul dumneavoastră ColonHelp. La început am luat doar ColonHelp, la recomandarea farmacistei de la Catena atât eu, cât şi tatăl meu, dar cu timpul am trecut şi pe LiverHelp, deoarece am observat că ceaiul respectiv ne ajută foarte mult pentru detoxifierea ficatului şi a organismului, în general, iar cu timpul a devenit cel puţin pentru mine o obişnuinţă să folosesc LiverHelp în loc de suc, apă sau alte ceaiuri.

În primul an am făcut cure de 2-3 ori pe an timp de aproximativ 2 luni cu ColonHelp şi LiverHelp, dimineaţa luam o porţie de ColonHelp cu iaurt cu fibre, iar în cursul zilei consumam în jur de 1,5 litri ceai LiverHelp. Al doilea an am continuat la fel cu LiverHelp şi ColonHelp, dar am mai diversificat ColonHelp cu probiotice la recomandarea farmacistului.
Pentru mine personal a fost de real folos acest tratament cu LiverHelp şi ColonHelp, la fel şi pentru tatăl meu în vârstă de aproape 80 de ani, în primul rând pentru tranzitul intestinal mult mai bun, am eliminat simptomele de colon iritabil şi hemoroizi, pentru ficat am simţit o decongestionare şi parcă o uşurare a zonei respective, am scăpat de balonările care erau frecvente înainte şi cel mai important diferenţa se vede când nu folosim ColonHelp sau LiverHelp, starea de bine dispare şi apar diverse probleme care nu le aveam pe timpul consumului de ColonHelp. Deci efectele benefice ale ColonHelp şi LiverHelp pentru mine sunt de neînlocuit şi abia aştept să încep cura următoare, deja sunt în al treilea an de utilizare şi se pare că mi-am creat deja o obișnuință cu produsul dumneavoastră, pe care îl recomand cu toată încrederea pentru cei care doresc să aibă o viaţă tihnită şi sănătoasă.

, ,
Articolul precedent
ColonHelp ne ajută să ne păstrăm sănătatea
Articolul următor
O dată cu detoxifierea am revenit la un stil de viață mai sănătos

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339