Înainte aveam scaun la 4 zile. Cu ajutorul ColonHelp am scăpat de acest chin

Ioan Pop, 69 de ani, Târgu Mureș: Scuzați-mă că am îndrăznit să vă deranjez cu mica mea scrisorică, dar nu am putut să mă abțin să nu vă mulțumesc și pe această cale. La întâmplare am luat prima cutie de ColonHelp și o dată cu ea am primit și cărticica aceea, care explică pe larg efectele acestui produs. Am folosit prima cutie fără prea mari speranțe pentru că eram disperat căci am luat de toate până acum fără vreun folos.

Situația mea e următoarea:
– Am fost internat și la Gastro, mi-au făcut o serie de analize și tratamente de tot felul. Durerile nu m-au lăsat și mi-au găsit depuneri mari de grăsimi pe colon și nu numai. Mi-au scos apoi fierea și mi-au găsit 5 pietre. Eram foarte constipat, mergeam la toaletă la 4 zile numai cu ajutorul unor medicamente.
– Am început mai demult cutia cu ColonHelp, urmând cu grijă instrucțiunile din cărticica care a venit o dată cu pachetul. Vă mărturisesc că spre sfârșitul cutiei, durerile pe care le aveam aproape că mi-au încetat, am început să merg mai bine la toaletă, iar scaunul îmi era aproape normal. Am prins încredere și am mai luat o cutie din care mai am puțin. Iau de două ori pe zi cu măsura pe care am găsit-o în cutie. Acum durerile m-au lăsat de tot. La analize mi-a mai ieșit că am ciroză hepatică tip C – după ColonHelp m-am mai îngrășat puțin, am poftă de mâncare și îmi este mult mai bine. Urmează să continui cura cu cel de al treilea flacon. Să știți că l-am recomandat și unui prieten de-al meu care are aceleași probleme ca și mine. Vreau de asemenea să încerc și ceaiul hepatoprotector LiverHelp pentru că am auzit numai lucruri bune despre el. Aș vrea pe viitor să fac o cură mai îndelungată cu el.
Mulțumesc echipei Zenyth pentru tot binele pe care îl face oamenilor aflați în suferință.
Cu multă stimă și căldură vă urez numai bine și să mergeți din succes în succes!

,
Articolul precedent
O dată cu detoxifierea am revenit la un stil de viață mai sănătos
Articolul următor
ColonHelp mă ajută să îmi mențin greutatea constantă

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339