Nu credeam că mai are leac constipaţia de care sufeream

Pasulescu Lucica, 36 ani, Malu Mare, Dolj: „Sufar de constipatie de cativa ani buni sau, mai bine zis, sufeream. Am incercat toate produsele din plafar si farmacii, dar fara niciun rezultat. Functionau pe moment, dar cand se obisnuia organismul nu mai aveau niciun efect. Ultima data am incercat cu capsule si un ceai de slabit, a functionat la inceput foarte bine, insa pe la sfarsitul lunii am observat ca ma constip din nou.

pasulescu-lucica
Cand am mers la farmacie pentru a lua o a doua cutie de ceai m-am plans la doamna farmacista ca-i scump si nu prea bun. Atunci, doamna m-a intrebat daca am slabit, iar eu i-am explicat ca nu iau pentru slabit, ci pentru constipatie. Atunci dansa mi-a propus sa imi dea un produs mai bun si mai ieftin. A chemat-o pe o colega care folosea ColonHelp de o luna si mi-a explicat dansa mai multe. L-am luat si am inceput cura. Am doua luni de cand il iau si ma simt foarte bine, am mai si slabit intr-adevar, dar nu asta ma interesa cel mai mult. La o luna dupa tratament am avut o zi dureri abdominale, iar seara am eliminat ceva neobisnuit. Va trimit si poza ca sa vedeti. Acum ma simt mai bine, ma consider si eu o persoana normala care are scaun chiar de doua ori pe zi. Am intrat in a treia luna de tratament, dupa care voi face o pauza si cu siguranta voi relua cura cu ColonHelp. Sunt foarte multumita si multumesc de asemenea si ColonHelp!

Articolul precedent
Am slăbit 12 kilograme cu ColonHelp şi SilhouetteHelp
Articolul următor
Datorită ColonHelp mi s-a curăţat faţa de acnee

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339