Oboseala a dispărut ! Am din nou chef de viață!

Ma numesc Adriana M, am 39 de ani si sunt cadru medical.

Pe fondul unui regim de viata dezechilibrat – program de munca in ture de zi si de noapte de 12 ore, inca un serviciu in afara orelor de program si foarte multa materie de invatat la facultate si la master, am ajuns la un grad de oboseala fizica si psihica foarte accentuata, pana la epuizare – am inceput sa am insomnii, migrene, stare de oboseala permanenta, inapetenta, senzatie de greutate si durere in regiunea hipocondrului drept.

In ultimii doi ani am luat aproape tot timpul suplimente alimentare – vitamine si minerale, dar, probabil nu a fost suficient.

Cu ocazia efectuarii analizelor, prin Programul National de Evaluare a starii de sanatate a populatiei am constatat valori usor crescute ale colesterolului, lipidelor, trigliceridelor. Am incercat si alte tratamente, dar starea generala era neschimbata.

Am decis sa urmez o cura de 3 luni de detoxifiere cu ColonHelp, dar am renuntat si la al doilea serviciu, care era foarte obositor. Am constatat, ca starea de oboseala permanenta s-a mai diminuat, somnul este mai odihnitor, nu mai am migrene atat de des, si nici durerea din hipocondrul drept nu mai este asa de intensa, nu mai sunt incercanata, tenul este mai luminos, unghiile au un aspect sanatos si nu se mai rup ca inainte. Cand am repetat analizele, am constatat ca toate valorile care inainte erau crescute, au scazut in limite normale, desi nu ma asteptam.

O sa fac o pauza de 6 luni si o sa reiau cura de detoxifiere cu ColonHelp.

,
Articolul precedent
După detoxifiere am scăpat de constipație și hemoroizi
Articolul următor
Prin detoxifiere am scăpat de balonări, constipație și de câteva kilograme!

Meniu