Sufăr de colon iritabil, dar datorită ColonHelp sunt alt om

Ma numesc Veronica, am 30 de ani si sunt din Bucuresti. Sunt profesoara de matematica la un liceu in Bucuresti. Nu-mi doresc decat sanatate si sa impartasesc si altora bucuria mea. ColonHelp mi-a schimbat viata in bine.

Aveam mari probleme cu colonul – colon iritabil. Faceam diaree foarte des, de la emotii, de la mancare si viata mea devenise un cosmar. Am mers la medic, tratamentele nu-mi faceau bine decat pe perioade scurte. Din ianuarie de anul acesta, de cand iau ColonHelp, sunt mult mai bine si sunt alt om. Nu m-am vindecat complet, mai am inca grija ce mananc, dar comparativ cu starea in care eram inainte, e mult mai bine. Nu-mi mai e frica sa plec de acasa, prietenii nu-mi mai spun ca nu ies din “raza mea de actiune”. Am aflat de acest produs de la o prietena. Primele trei luni am luat cate o lingurita dozatoare de trei ori pe zi (deci trei lingurite pe zi), cu jumatate de ora inainte de masa, in ceai. Efectele au inceput sa se vada dupa 3 zile. Dupa 3 luni am luat doar cate o lingurita pe zi. Si iau si in prezent. Inainte sa folosesc ColonHelp, la menstruatie aveam mari dureri. Acum au disparut aproape complet. Si cred foarte mult ca este efectul acestui produs.
Surorii mele i-a fost rau intr-o noapte; stare de voma si diaree; ea nu foloseste ColonHelp. I-am dat in acea noapte o lingurita de ColonHelp si un carbune medicinal si mult ceai. Si si-a revenit, chiar s-a simtit foarte bine fara sa ia niciun alt medicament. Recomand tuturor macar sa incerce. De la mine ColonHelp are nota maxima si ii multumesc ca exista!

Articolul precedent
Mi-a scăzut glicemia şi am slăbit 6 kilograme
Articolul următor
ColonHelp m-a scăpat de arsurile dureroase din capul pieptului

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339