Am mare încredere în ColonHelp!

Claudia Mirabela Saulean (29 de ani), Iernut, Mures: „Am inceput prima cura de ColonHelp in mai 2011. Cu acest produs am reusit ceea ce cu alte detoxifiante nu am putut. Am slabit 5 kilograme ramase in urma nasterilor (am o fetita de un an si jumatate si o un baietel de 5 ani), iar pe langa detoxifiere s-a imbunatatit aspectul tenului si a disparut starea de oboseala.
Despre ColonHelp am aflat de la mama mea care este la a treia cura si se simte foarte bine. Ea are diabet, iar glicemia si tensiunea arteriala s-au stabilizat in urma acestui tratament.

Anul acesta in ianuarie am reluat cura pentru ca in urma sarbatorilor de iarna, dupa ce am consumat mancaruri grele, simteam ca ceva nu este in regula. Eram din nou obosita si nervoasa, iar la numai patru zile de tratament am inceput sa ma simt mai bine.
Recomand ColonHelp persoanelor care au probleme de constipatie si sufera de afectiuni ale pielii. Chiar cunosc o persoana care are psoriazis si in urma tratamentului de trei luni s-a vazut o mare schimbare in bine. Voi face cura de ColonHelp la fiecare sase luni pentru ca am fost foarte multumita de rezultate. Am mare incredere in ColonHelp si cred ca merita incercat pentru ca sanatatea e mai buna decat toate. Doresc tuturor sanatate multa! Folositi ColonHelp si va fi peste asteptarile dumneavoastra!“

, , , ,
Articolul precedent
Recomand ColonHelp pacienților care suferă de constipație
Articolul următor
De la prima doză de ColonHelp m-am simțit excelent!

Meniu