ColonHelp – un produs de nota 10

Numele meu este Tofalvi Margit, am 37 ani si locuiesc in Miercurea Ciuc. Despre produsul ColonHelp am aflat mai intai de la o prietena dupa care am vazut reclama si la televizor. Mi-a starnit imediat interesul si am inceput sa consum din doua motive. In primul rand pentru ca intotdeauna m-am confruntat cu constipatia, iar in al doilea rand pentru ca sufeream de un surplus de greutate. In primele doua saptamani am fost cam sceptica, deoarece mi s-a parut ca asa-zisul tratament cu ColonHelp nu da rezultate. In afara faptului ca-mi reglase digestia, nu simteam ceva deosebit.

In schimb, dupa de am terminat prima cutie a inceput sa dea rezultate. M-am simtit mult mai energica, nu mai eram balonata, zilnic aveam scaune normale, iar ceea ce m-a surprins foarte mult a fost faptul ca pe zi ce trecea prietenele remarcau ca am pierdut din greutate. Eu personal nu am observat si sa va spun sincer nici nu m-am cantarit, deoarece inainte am facut multe cure de slabire cu diferite produse si medicamente, care din pacate nu au dat rezultate pozitive. Am inceput sa remarc si eu la haine ca incepeau sa-mi fie largi si atunci m-am cantarit. Am ramas surprinsa, uimita cand am vazut ca cantarul arata cu 7 kilograme mai putin decat inainte sa incep sa consum ColonHelp. Pur si simplu nu-mi venea sa cred, deoarece pana acum la orice fel de cura aveam dureri de cap, ma simteam ametita, slabita si cel mult scadeam din greutate cu 1 sau 2 kilograme.
Eu personal recomand din tot sufletul aceasta cura acelor persoane care vor sa se simta mai energice, mai dinamice, pline de viata pe toata perioada curei de slabire si va sfatuiesc sa nu renuntati dupa primele saptamani, deoarece organismul are nevoie de cel putin doua luni pentru aceasta transformare. M-am hotarat sa dau ColonHelp Junior si copilului meu. „Eu consum tot ce este sanatos!“ – spune fiul meu Tofalvi Agoston-Ferenc.

, ,
Articolul precedent
ColonHelp m-a ajutat să trec de la insulină la pastile
Articolul următor
Eliminarea toxinelor te face sănătos. ColonHelp m-a ajutat să scap de toxine

Meniu