ColonHelp ne-a ajutat să conștientizăm cât de importantă este dezintoxicarea organismului

Elisabeta Truta si Constantin Panea: “Nu ma simteam bine, eram balonata si constipata, aveam stari de agitatie, nici nu prea dormeam. La televizor am vazut o emisiune despre ColonHelp si cand am realizat ca este asa de important pentru dezintoxicarea organismului m-am dus la farmacie si am luat un flacon. Mi s-a spus ca trebuie sa-l iau trei luni la rand, iar un flacon ajunge cam o luna. L-am luat dimineata si la pranz, cu 30 de minute inainte de a manca, si seara. Seara nu mai mancam nimic, numai ColonHelp, pentru ca am vazut ca e foarte bine asa.

Dupa o luna s-a reglat tranzitul intestinal si nu am mai avut probleme. Am continuat asa trei luni (ianuarie-martie 2010), apoi am facut o pauza si vara trecuta am inceput cea de-a doua cura. Pe urma am facut alta pauza si anul acesta am luat numai pentru intretinere, o doza seara. Ne simtim foarte bine, nu mai avem balonari si am scazut si in greutate. Sotul meu a slabit vreo 6 kilograme, eu cam 2-3 kilograme. Inainte ma simteam tot timpul obosita. Acum ma simt mult mai bine, am mai multa energie.
Recent am luat flaconul cu Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinala, care ma intereseaza foarte mult. Acuma vad eu citind din carte aceasta cat este de important sa faci detoxifierea organismului si in special a colonului. Eu nu stiam asta pana acum. Acum ma simt foarte bine, insa nu voi renunta la ColonHelp si il voi lua pentru intretinere.
Multumim ColonHelp ca ne-a ajutat sa revenim din starea in care am fost! Si nu stiu de ce medicii nu prea recomanda asa ceva. Eu nu mai iau asa multe medicamente si nu mai iau deloc pastile pentru colesterol, pentru ca nu-mi faceau bine la ficat. Chiar la mijlocul lunii merg sa fac analizele si sper sa iasa bine, pentru ca eu ma simt foarte bine. De multi ani iau pastile si pentru tensiune. Inainte aveam tensiunea 15-16, acum am intre 12-13. Acum numai dimineata iau pastile pentru tensiune. Si nici junghiuri din cauza cauza circulatiei proaste nu mai am.”

, , , ,
Articolul precedent
Sufăr de hepatita C, analizele sunt mult mai bune după cura de ColonHelp și LiverHelp
Articolul următor
Am slăbit 10 kilograme în două luni și jumătate cu ajutorul ColonHelp

Meniu