Cu ajutorul ColonHelp am slăbit 12 kilograme

Beatrice Vasilescu (24 de ani), Navodari: Am aflat despre ColonHelp anul trecut de la mama mea. Am inceput cura deoarece aveam probleme grave de tranzit intestinal. M-am simtit bine in timul curei, nu mai eram balonata, aveam scaun zilnic. ColonHelp este un reglator deosebit al tranzitului intestinal.
Am si slabit foarte mult cu ajutorul lui. Inainte sa incep acest tratament aveam 70 de kilograme si la sfarsitul tratamentului am ajuns sa am 58 de kilograme. Anul acesta am reluat cura la inceputul lunii ianuarie si am slabit 3 kilograme si 3 cm din talie. Mi-a placut ca nu am slabit brusc, ci in timp. Parul imi cadea foarte mult, acum nu imi mai cade. Aveam probleme si cu tenul. Acesta s-a curatat si mi-a disparut si celulita. Am facut sport si am tinut si un regim alimentar: nu mai mancam dupa ora 18, fara dulciuri, mai mult legume si supe. Asa am invatat sa mananc sanatos si ma simt extraordinar de bine!

, ,
Articolul precedent
ColonHelp mi-a reglat tranzitul din prima săptămână și am început și să slăbesc
Articolul următor
ColonHelp îți dă energie și te ajută să slăbești

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339