De la prima doză de ColonHelp m-am simțit excelent!

Diana Oancea (41 de ani), din Bucuresti, a urmat o cura completa cu produsul ColonHelp si este nerabdatoare sa reia tratamentul.
„O perioada am luat numai o lingurita de ColonHelp pe zi, apoi am urmat cura de trei luni, din ianuarie pana in martie, si mi-a fost foarte bine. Aveam probleme de digestive, dureri de cap si dureri menstruale foarte puternice. Dupa ce am terminat cura m-am simtit foarte bine si puteam sa mananc orice. Inainte aveam probleme imediat ce mancam ceva mai greu, din cauza bilei si a colonului iritabil.

In plus, aveam dureri de cap si stari de oboseala. Dupa cura m-am simtit mai plina de energie, iar durerile de cap au disparut! De aceea am decis sa urmez doua cure de detoxifiere pe an, asa cum se recomanda.
Problemele cu tenul le am de la 14 ani. De cand am luat ColonHelp am observant ca s-au mai ameliorat. Am facut o multime de tratamente, inclusiv cu laser. Insa cand mananc ceva care nu-mi prieste problemele se agraveaza. Dar cat am luat ColonHelp m-am simtit excelent din toate punctele de vedere!”

, , ,
Articolul precedent
Am mare încredere în ColonHelp!
Articolul următor
Sufăr de hepatita C, analizele sunt mult mai bune după cura de ColonHelp și LiverHelp

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339