Sufăr de hepatita C, analizele sunt mult mai bune după cura de ColonHelp și LiverHelp

Silviu Covaci, 57 de ani, pensionat medical: „In urma cu 10 ani am capatat o hepatita cu virus C si din aceasta cauza m-am pensionat medical. De atatia ani am grija de ficatul meu prin dieta sau cu ajutorul produselor naturiste. Fiind un om care apreciaza produsele naturiste si cunoaste calitatea acestor produse, e clar ca ele trebuie sa faca bine. Plantele sunt folosite de mii de ani pentru mentinerea sanatatii, in vreme ce produsele alopate de doar 100 si ceva de ani.

Pot sa spun in mod evident niste lucruri despre cum erau analizele medicale inainte de acest produs si cum au fost dupa, mai ales ca eu de cel putin doua ori pe an merg si imi fac analizele normale si obligatorii pentru hepatita C. Pe langa faptul ca m-am simtit mai bine, mai usurat, cu o stare de oboseala atenuata, nu asa cum aveam inainte de a lua ColonHelp, s-au observat si imbunatatiri ale analizelor medicale. Transaminazele au scazut usor, de asemenea gama GT a avut scaderi, asta inseamna o detoxifiere a ficatului. ColonHelp mi-a produs o stare generala mai buna. E normal, mai ales in cazul in care ficatul are un virus in el, cum este la mine virusul C, el este deja obosit din cauza acelui virus si atunci sigur ca trebuie sa-l mai usuram si sa-l ajutam sa-si faca functiile lui de curatare a sangelui de toxine.
De 10 ani de zile am renuntat complet la alcool. Asta este foarte important pentru bolnavii de ficat. Am grija sa nu mananc grasimi, prajeli, alimente care contin E-uri cum sunt mezelurile sau margarina.
Mi-am procurat de asemenea cateva doze de LiverHelp si de cateva saptamani am inceput sa consum si acest produs. Dupa cateva saptamani se simte o oarecare imbunatatire, in sensul ca sunt ceva mai putin obosit, nu mai am starile de somnolenta, destul de dese in timpul zilei – cam de doua-trei ori pe zi. Acest produs m-a dus doar spre o singura stare de somnolenta pe zi, nu doua-trei.”

, , ,
Articolul precedent
De la prima doză de ColonHelp m-am simțit excelent!
Articolul următor
ColonHelp ne-a ajutat să conștientizăm cât de importantă este dezintoxicarea organismului

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339