Problemele intestinale s-au ameliorat după cura de ColonHelp

Video

Mă numesc Andrei Lucian Melenciuc, am 71 de ani şi locuiesc în Bucureşti. Doresc să împărtăşesc din experienţa mea petrecută în ultimii ani pentru ca şi persoanele care vor citi aceste rânduri să beneficieze de ea. Am lucrat 10 ani ca inginer proiectant, apoi ca analist-programator timp de 23 de ani şi de aceea pot spune că am avut un stil de viaţă sedentar.

Tatal meu a decedat la 81 de ani din cauza unui cancer de colon. Deoarece am avut unul dintre părinti cu o asemenea boală, specialiştii spun că este necesar ca descendenţii să-şi evalueze starea de sănătate cu cel puţin 10 ani înainte de vârsta decesului părintelui respectiv, în cazul meu la 71 de ani.

Începand cu 2011 (la 69 de ani), am avut diverse stări neplăcute, respectiv balonări, constipaţie frecventă care necesita uneori tratament cu laxative. Aceste stari, combinate cu cele precizate anterior, m-au făcut să fiu mai atent la aceste lucruri şi m-am gândit să fac un control, respectiv o colonoscopie, unde în urma analizei mi s-au descoprit câtiva diverticuli şi un polip cu peduncul. Mi s-a prelevat o probă şi, în urma biopsiei, rezultatul a fost negativ.

Aflând despre ColonHelp şi pentru că este un produs 100% natural, m-am gandit să-l încerc. Trebuie să vă spun că după aproximativ o lună de tratament cu ColonHelp, toate simptomele neplacute au disparut. Nu am făcut pauză între cure şi iau de doi ani câte două măsuri de ColonHelp dimineaţa, în amestec cu iaurt. Nu urmez o dietă anume şi nu fac exces de alcool.

Deoarece voiam să mă asigur că lucrurile sunt în regulă, am repetat colonoscopia la aceeaşi clinică, în ianuarie 2013. Aşa cum se observă din imagini, diverticulii s-au aplatizat şi nu au niciun semn de infecţie. Polipul a fost rezectat, la sugestia medicului, iar rezultatul biopsiei a fost tot negativ.

Trebuie să vă mai spun un secret. Toată lumea ştie că fiecare masă trebuie să conţină fibre pentru o bună digestie. Deoarece pentru mine era o chestie destul de complicată, respectiv un regim alimentar, am preferat să iau ColonHelp şi să mănânc ce vreau. Persoanele care se confruntă cu probleme intestinale ar trebui să consume acest produs.

Meniu