Recomand ColonHelp pacienților care suferă de constipație

Dr. Cornelia Angelica Dumitrescu Noica, medic primar medicina generala-medicina de familie, competenta acupunctura si homeopatie, Dispensarul medical Nada Florilor, Bucuresti: “Am aflat de ColonHelp de la o cumnata de-a mea, care a tinut aceasta cura si se vedea ca a slabit, se simtea foarte bine si era foarte incantata. Acest lucru mi-a atras atentia asupra produsului si m-a facut sa am incredere in el. Ulterior a venit pe la cabinet un reprezentant Zenyth si mi-a facut o prezentare mai larga a produsului si mi-a dat o cartulie foarte frumos si complet scrisa si o mostra. Atunci am avut posibilitatea sa testez aprodusul. Eu de obicei recomand ceea ce am testat.

Tineam atunci o dieta de dezintoxicare, care consta in grau si orez, pe care o tot recomandam pacientilor. Dar era greu de urmat pentru ca dura 10 zile si nu-ti permitea sa consumi altceva, asa ca pacientii nu o prea puteau tine.
Dupa ce am consumat ColonHelp scaunul s-a reglat. Nici gustul nu m-a deranjat, desi l-am luat cu apa in timpul postului Pastelui. Cred ca acest produs este bun chiar si pentru cei care nu sufera de nimic anume, pentru ca o curatare a colonului este benefica oricand. Sigur ca indicatiile principale ar fi de constipatie cronica, de obezitate, de tulburari de metabolism, dar aceasta formula merge bine si la persoanele sanatoase.
Majoritatea pacientilor mei sufera de probleme digestive. Aproape ca nu este persoana care sa nu se planga de asa ceva, mai ales ca alimentele care se gasesc in ziua de azi sunt toxice. In conditiile acestea chiar avem nevoie de o cura de detoxifiere. ColonHelp are o formula foarte buna si foarte echilibrata.
Daca tii cura de ColonHelp aproape ca-ti cere produsul sa bei apa. Am avut senzatia pregnanta de sete si nevoia de a bea lichide. Si in zilele in care nu consumam suficienta apa se observa si in scaun chestia asta. Oamenii trebuie sa inteleaga ca este necesar si benefic pentru ei sa bea cate doi litri de apa pe zi. Organismul trebuie sa-si ia apa de undeva. Daca nu ii dai suficiente lichide, le ia de unde poate: din alimente, si atunci scaunul devine mai tare, din tesuturi, si apoi pielea devine flasca. Daca vor sa aiba o piele frumoasa, rinichi sanatosi si daca nu vor sa aiba probleme cu tranzitul trebuie sa consume lichide.
Am vazut ca aveti si o varianta pentru copii, ColonHelp Junior. Parintii le dau copiilor foarte multe dulciuri si foarte multe proteine, in ideea sa creasca mai repede. Asa ca o cura cu produsul ColonHelp Junior este foarte buna.”

, ,
Articolul precedent
Am scăpat de 5 kilograme în 2 luni datorită ColonHelp
Articolul următor
Am mare încredere în ColonHelp!

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339