Ce este ColonHelp Detox Forte?

ColonHelp Detox Forte, un produs pentru detoxifiere avansată!

ColonHelp Detox Forte este o versiune de ColonHelp în care au fost adăugate ingrediente cu efect puternic detoxifiant. ColonHelp DetoxForte este un detoxifiant complex, pe bază de fibre din semințe de in, psyllium, inulină și plante detoxifiante (armurariu, alga verde Chlorella, broccoli, orz verde), cu acțiune de eliminare a toxinelor de la nivel hepatic și intestinal.

ColonHelp Detox Forte este recomandat pentru:
• Detoxifiere
• Refacerea mucoasei intestinale
• Tranzit lent
• Slăbire
• Menținerea în limite normale a colesterolului și glicemiei

Scapă de toxine în mod natural!

ColonHelp Detox Forte este indicat în cure de detoxifiere a organismului și de refacere a mucoasei gastrice și intestinale, agresată de toxine, de consumul de alimente iritante sau medicamente. Fibrele din produs contribuie la reglarea tranzitului, la eliminarea acizilor biliari și a toxinelor din colon, iar datorită efectului emolient și protector acționează asemenea unui pansament gastric. Sulforafanii din germenii de broccoli stimulează producerea în intestine a unor enzime cu efect protector împotriva radicalilor liberi, în vreme ce silimarina din armurariu și compușii fenolici din turmeric, ghimbir și sfecla roșie cresc nivelul de glutation în ficat și favorizează detoxifierea acestui organ. Datorită ghimbirului, cardamomului și coriandrului, ColonHelp Detox Forte are proprietăți bactericide, bacteriostatice și de stimulare a digestiei.

Fibre pentru scăderea colesterolului

În contact cu apa, inulina și celelalte fibre solubile din produs formează mucilagii, care reduc absorbția intestinală a glucidelor și colesterolului și încetinesc rata digestivă, fiind de ajutor de asemenea în curele de slăbire. În plus, inulina – componentă prebiotică – stimulează înmulțirea bacteriilor probiotice din colon, în acest fel asigurându-se funcționarea sistemului imunitar și, totodată, normalizarea frecvenței scaunelor.

Fă o cură de detoxifiere o dată sau de două ori pe an!

ColonHelp Detox Forte se administrează în amestec cu iaurt, apă sau suc de fructe, în cure de detoxifiere de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an.
Doze uzuale: Copii peste 12 ani și adulți: 1-2 lingurițe dozatoare pe zi (8-16 g); doza maximă: 3 lingurițe pe zi (24 g). Citește aici prospectul produsului ColonHelp Detox Forte!

Important! Pe parcursul curei, consumul de apă/lichide trebuie să fie de 1,5-2 litri zilnic.

Informaţii nutriţionale

Conținut nutrițional Per porție de servire (8 g) Per 100 g produs
Valoare energetică 27,5 Kcal / 113 KJ 344 Kcal / 1416 KJ
Glucide totale, din care: 4,5 g 57 g
   * fibre totale, din care: 3,8 g 48 g
– fibre solubile 1,8 g 23,1 g
– fibre insolubile 2 g 24,9 g
Lipide 1,3 g 16,7 g
Proteine 1,2 g 15,2 g

Un flacon de ColonHelp Detox Forte conține 240 g pulbere din plante. ColonHelp Detox Forte este un supliment alimentar. Produsul ColonHelp Detox Forte nu este un medicament, de aceea nu poate înlocui medicamentele în bolile cronice. În cazul în care experimentați reacții adverse și considerați că se datorează acestui supliment, încetați administrarea produsului!

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Precauții: Pentru copiii sub 12 ani, femeile gravide sau cele care alăptează, persoanele cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenţii chirurgicale recente, persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente, persoane cu diabet zaharat aflate în tratament se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

Condiții de păstrare: Flaconul este sigilat. După deschiderea flaconului vă recomandăm păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină și umezeală, la o temperatură de maximum 22 grade Celsius.

Termen de valabilitate: 12 luni, respectând condițiile de păstrare de mai sus.

Producător: Zenyth Pharmaceuticals srl, loc. Bistrița, str. Petru Rareș nr. 50A, com. Alexandru cel Bun, jud. Neamț, România, tel. 0233.222.203. Produs înregistrat și notificat la Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului, seria AA, nr. 6390/2013.

ColonHelp Detox Forte este un produs de înaltă calitate, fabricat în sistem integrat de management calitate – siguranță alimentară ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, certificat de organismul german TUV NORD.

Comandă acum produsul ColonHelp Detox Forte la doar 52 lei!