Cum scăpăm de problemele digestive de Paști?

Pasca, friptura de miel, ouăle roșii, prăjiturile fac deliciul meselor de Paşti. Însă după câteva zile cu mese încărcate, organismul dă semne de oboseală și are nevoie de ajutor pentru refacere. Știai că cea mai bună soluție pentru preveni asemenea probleme este un supliment de…

E primăvară. Detoxifierea este în trend!

Victor Hugo spunea că la fiecare strănut al primăverii apare o nouă floare! Vrei să te bucuri de primăvară și florile sale? Vrei să uiți de astenie și să ai cât mai multă energie? O dietă de detoxifiere este soluția. Vei uita de astenie, oboseală,…

Sănătatea colonului se citește pe piele

Nu multă lume cunoaşte faptul că starea de sănătate a colonului se reflectă în starea de sănătate a pielii. Colonul şi pielea sunt organe care interacţionează cu mediul înconjurător, absorb şi emit chimicale, apă şi alte produse metabolice. Intestinul gros este cel mai mare organ…

Adio, kilograme în plus! Bine ai venit, siluetă!

Ştiai că kilogramele în plus îţi pot afecta inima, pot favoriza creșterea tensiunii arteriale și colesterolului? Efectele kilogramelor în plus nu se opresc însă aici. Paza bună trece primejdia rea. Acum e momentul perfect să iei măsuri, cu atât mai mult că se apropie vara…

ColonHelp te ajută la detoxifierea de primăvară!

Gata, acum chiar a venit primăvara! Soarele și peisajul verde ne dau deja mai multă energie, dar organismul nostru se resimte încă după iarnă. Acum avem nevoie de o alimentație bogată în nutrienți naturali, mulți dintre cei care au lipsit din alimentație în timpul iernii,…

Detoxifiere completă în 4 paşi

Primăvara ne inspiră să avem mai multă grijă de sănătate, să ne recăpătăm energia şi pofta de viaţă. Curele de detoxifiere sunt cele mai indicate în acest sens, iar pe lângă cele de mai sus ajută şi la eliminarea kilogramelor în plus, la reglarea tranzitului…

Enzimele digestive – lucrători neobosiți pentru o digestie perfectă

Enzimele sunt „scânteia“ care declanșează numeroase reacții chimice esențiale din organismul nostru. Digestia hranei, stimularea activității cerebrale, furnizarea de energie celulelor, regenerarea tuturor țesuturilor și organelor au nevoie de activitatea enzimatică. Enzimele metabolice catalizează reacțiile intracelulare; enzimele digestive ajută la absorbția și procesarea nutrienților din…

Sulforafanul din broccoli: Apărătorul sistemului imunitar

Broccoli este fără îndoială una dintre legumele campioane la conținutul de antioxidanți. Cu siguranță ai citit despre proprietățile antioxidante ale acestei legume, despre proprietățile antitumorale, antimicrobiene și regenerante remarcabile. Dar știi cui i se datorează aceste proprietăți? Sulforafanului, o substanță naturală regăsită în cantități mari…

Detoxifiere eficientă? Alege verde: chlorella, broccoli, orz!

Toate ingredientele din ColonHelp Detox Forte sunt 100% naturale, cu biodisponibilitate înaltă și efecte benefice sinergice asupra sistemului digestiv. Printre acestea există trei ingrediente verzi, bogate în principii active detoxifiante și regenerante: chlorella, broccoli și orzul. (mai mult…)

Probioticele şi disbioza intestinală

Comunitățile complexe de microorganisme care colonizează tractul gastrointestinal uman influențează în numeroase feluri sănătatea întregului organism. Disbioza înseamnă un dezechilibru al microflorei bacteriene, care de regulă afectează preponderent tractul digestiv, dar se poate regăsi și la nivelul pielii sau al țesuturilor mucoase. În tractul digestiv,…

Probioticele și sănătatea creierului

Cercetările au demonstrat-o: creierul și sistemul digestiv sunt interconectate, iar comunicarea dintre cele două influențează întregul organism. Modificând mediul bacterian din intestine putem influența funcționarea creierului spun cercetătorii de la University of California. Zona intestinală comunică cu creierul prin intermediul nervului vag și al sistemului…

Refacerea florei intestinale şi malabsorbţia intestinală

Sindromul de malabsorbţie şi anemia sunt probleme frecvente la toate categoriile de vârstă. Ele pot afecta sănătatea în mod sever sau se pot perpetua în timp, ceea ce influențează calitatea vieții persoanelor afectate. Cauzele incapacităţii organismului de a absorbi, respectiv de a valorifica nutrienţii din…