Adio, kilograme în plus! Bine ai venit, siluetă!

Ştiai că kilogramele în plus îţi pot afecta inima, pot favoriza creșterea tensiunii arteriale și colesterolului? Efectele kilogramelor în plus nu se opresc însă aici. Paza bună trece primejdia rea. Acum e momentul perfect să iei măsuri, cu atât mai mult că se apropie vara și trebuie să arăți bine.

Îți dorești să arăți bine, dar parcă îți lipsește motivația să începi o cură?

Ce îți poți dori mai mult decât atât?! Doar o cură de slăbire care să te ajute să scapi de kilograme fără să te înfometezi și fără să îți pui în pericol sănătatea! Pentru aceasta ai ajuns unde trebuie!

Vrei să slăbești sănătos? Mănâncă 35 g fibre zilnic!

Acesta este îndemnul nutriționistei americane Brenda Watson care a și scris o carte în acest sens: „Fiber35 Diet: Nature’s Weight Loss Secret“. Consumi suficiente fibre? Majoritatea adulților nu o fac. Probabil și tu te numeri printre ei! Cei mai mulți dintre noi consumă chiar mai puțin de jumătate din necesarul zilnic de fibre: doar 10-15 g.

Nu consumi suficiente fibre? Apelează la fibrele ColonHelp!

ColonHelp are o formulă unică, bazată pe două dintre cele mai bune surse de fibre: semințele de in și psyllium. ColonHelp este o combinație eficientă de fibre solubile și insolubile, care acționează deopotrivă pentru îmbunătățirea digestiei și eliminarea kilogramelor în plus.
ColonHelp este un supliment alimentar din fibre și plante detoxifiante, cu un conținut bogat de omega 3. ColonHelp conține două dintre cele mai bune surse de fibre: semințe de in și psyllium, care au rezultate dovedite în îmbunătățirea digestiei, în combaterea constipației, detoxifierea organismului, menținerea sub control a glicemiei și colesterolului și, bineînțeles, în pierderea kilogramelor în plus.

3 motive să consumi fibrele ColonHelp în cura de slăbire!

  1. Fibrele ajută la controlul foamei, stimulează și prelungesc senzația de sațietate.
  2. Fibrele încetinesc transformarea carbohidraților în zahăr, ceea ce permite organismului să folosească mai eficient glucoza.
  3. Fibrele elimină grăsimile înainte de a fi absorbite, astfel încât ceea ce mănânci va fi degresat în mare măsură.

Persoanele care au urmat o cură completă cu produsul ColonHelp au slăbit fără efort și fără să se înfometeze, doar înlocuind micul dejun și uneori cina cu porția de iaurt și ColonHelp.

6 kilograme pierdute și un plus de energie

„Nu sunt genul de persoană care să stea cu mâinile în sân și să nu facă absolut nimic. Am încercat tot felul de diete, unele mai drastice îndreptate spre înfometare, dar nimic nu mă mulțumea. Totul până când am descoperit ColonHelp și efortul pe care îl depuneam în trecut pentru a slăbi s-a dovedit a fi o amintire, căci acest produs mi-a adus bucurii încă din prima săptămână de utilizare. Astfel am scăpat de constipație, am mult mai multă energie, mi s-a redus pofta de mâncare și mai presus de toate pofta de dulce. De curând m-am cântărit și am reușit să slăbesc cu ușurință 6 kilograme“, mărturisește Oana C. Citește mai mult!
Oana se bucură că a descoperit un produs care o ajută să slăbească fără să se înfometeze. Administrate înainte de mese, fibrele ColonHelp absorb apă și își măresc de mai multe ori volumul în stomac, formând un balonaș gastric vegetal. În felul acesta, fibrele scad pofta de mâncare și mențin sațietatea.

7 kilograme mai puțin și un metabolism mai alert

„Timp de 2 ani şi jumătate am dus o luptă cu propriul metabolism, iar cu ajutorul ColonHelp pot spune că am învins, pentru că metabolismul este mult mai alert şi arde mai bine caloriile. O dată cu începerea dietei cu produsul ColonHelp am început să consum zilnic 2,5 litri de apă, ceea ce înainte nu făceam, și privind în urmă pot spune că m-a ajutat foarte mult în procesul de detoxifiere și slăbire. Sunt foarte mulţumită de acest produs, pentru că am slăbit 7 kilograme“, povestește încântată Mădălina M. Citește mai mult!
Metabolism mai alert? Da. Mădălina a experimentat unul dintre cele mai pregnante efecte ale fibrelor: accelerarea metabolismului datorită accelerării tranzitului. Persoanele cu tendință de îngrășare au un metabolism mai lent și, în general, probleme de tranzit intestinal. Prin accelerarea tranzitului, se micșorează timpul de absorbție a nutrienților și implicit se accelerează metabolismul.
Ce părere ai? E mai ușor decât ți-ai fi imaginat! Nu mai sta pe gânduri? Alege să slăbești sănătos cu ColonHelp!

colonhelp, cură de slăbire, slăbire, slăbire cu fibre
Articolul anterior
Probioticele şi disbioza intestinală
Articolul următor
Cum scăpăm de problemele digestive de Paști?