Cum scăpăm de problemele digestive de Paști?

Pasca, friptura de miel, ouăle roșii, prăjiturile fac deliciul meselor de Paşti. Însă după câteva zile cu mese încărcate, organismul dă semne de oboseală și are nevoie de ajutor pentru refacere. Știai că cea mai bună soluție pentru preveni asemenea probleme este un supliment de fibre?

De sărbători, pofticioşii care gustă din toate pot consuma chiar şi 2.000 de calorii la o singură masă, adică necesarul pentru întreaga zi. Atenţie! Alimentele tradiționale la masa de Paşti sunt bogate în calorii, sunt greu de digerat și orice abuz se plătește. Numărul indigestiilor, crizelor biliare sau hepatice creşte în fiecare an de sărbători. Mai mult, după sărbători, tranzitul este dereglat, iar balonările și constipația sunt la ordinea zilei. Dacă ai ținut Postul Paștelui, cu atât mai mult ești predispus la apariția problemelor digestive atunci când treci de la alimentația de post la alimentele de origine animală, bogate în grăsimi greu de digerat.

Spune adio problemelor digestive cu ColonHelp, suplimentul de fibre 100% natural, care are grijă de digestia ta!

Digestie perfectă de Paști cu fibrele ColonHelp

După ospățul de sărbători au de suferit atât colonul, cât şi ficatul. Masa de sărbătoare este bogată în făinoase şi amidon, în zahăr şi carne, dar săracă în fibre. În lipsa fibrelor, resturile alimentare, toxinele şi deşeurile metabolice din colon nu sunt eliminate la timp, ci intră într-un proces de fermentaţie şi putrefacţie prelungit, intoxicând întreg organismul și generând balonări şi gaze, constipație. Stările de oboseală inexplicabilă şi chiar 2-3 kilograme în plus pot apărea și ele după sărbători!

Dacă vrei să previi problemele digestive de sărbători, dar și să reintri rapid în formă după, apelează cu încredere la ColonHelp, cel mai bun detoxifiant și reglator intestinal!

O porție de ColonHelp înainte de o masă copioasă

ColonHelp este un produs 100% natural din fibre din seminţe de in şi psyllium și cele mai bune plante detoxifiante (pătrunjel, chimen, oregano, coriandru). Acestea acționează sinergic cu argila, un foarte bun detoxifiant, care leagă toxinele şi ajută la eliminarea lor. Datorită fibrelor, ColonHelp îmbunătățește digestia și ușurează tranzitul intestinal, îngreunat de mesele copioase și bogate în grăsimi. Ia o porție de ColonHelp înainte de fiecare masă și digestia ta va avea doar de câștigat!

În plus, fibrele ColonHelp împiedică absorbția grăsimilor și a zaharurilor din tubul digestiv în sânge și contribuie astfel la menținerea în limite normale a glicemiei și colesterolului. Iar dacă totuși, după sărbători rămâi cu câteva kilograme în plus, tot ColonHelp te ajută. O cură de detoxifiere cu ajutorul ColonHelp contribuie la accelerarea metabolismului și la pierderea kilogramelor în plus.

Dacă vei pleca împreună cu familia câteva zile în vacanță, pune și ColonHelp în bagaje! Consumă zilnic ColonHelp, iar anul acesta va fi primul în care te vei ridica ușor de la masă și nu te vei balona indiferent ce ai mânca!

, , ,
Articolul anterior
Adio, kilograme în plus! Bine ai venit, siluetă!