Prebiotice și probiotice într-un singur produs!

Detoxifiere și imunitate la superlativ, 100% natural!

Ce este ColonHelp Probiotic Forte?

ColonHelp Probiotic Forte, un produs pentru reechilibrarea florei intestinale!

ColonHelp Probiotic Forte este o versiune de ColonHelp în care, pe lângă fibrele din semințele de in și psyllium, au fost adăugate inulină (extrasă din cicoare, cu efect prebiotic) și un complex probiotic în concentrație de 3 miliarde de colonii formatoare – CFU (per lingurița dozatoare) din 5 tipuri de culturi bacteriene probiotice (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus bulgaricus).

ColonHelp Probiotic Forte este o formulă 100% naturală, concepută special pentru protejarea și reechilibrarea florei intestinale.

Produsul este util pentru:

  • menţinerea funcţionării sistemului imunitar
  • protejarea şi refacerea florei intestinale
  • reglarea digestiei și a tranzitului intestinal
  • reducererea balonărilor
  • îmbunătățirea absorbției mineralelor și a nutrienților din alimentație
  • reducerea intoleranței la lactoză

De ce să alegi ColonHelp Probiotic Forte?

Ingredientele ColonHelp Probiotic Forte

ColonHelp Probiotic Forte este un produs 100% natural, pe bază de fibre din semințe de in, tărâţe de psyllium, inulină, mentă, anason, chimen, fenicul şi cinci culturi probiotice care acţionează sinergic pentru reglarea tranzitului intestinal, detoxifiere şi refacerea florei intestinale. Nu conţine conservanți, coloranți, alți aditivi chimici sau organisme modificate genetic.

Semințe de in

În compoziția ColonHelp Probiotic Forte sunt incluse ingrediente care se regăsesc și în formula clasică a ColonHelp, şi anume semințele de in (Linum usitatissimum), tărâțele de psyllium și argila. Acest produs este destinat regenerării florei bacteriene pozitive din intestinul gros.

Tărâțe de psyllium

Tărâțele de psyllium (Plantago ovata) sunt un remediu tradițional în constipație și bolile intestinale inflamatorii, fiind utilizate cu succes în detoxifiere şi reglarea tranzitului intestinal, motive pentru care au fost incluse în compoziţia produsului ColonHelp Detox Forte.

Inulină din rădăcină de cicoare

Inulina din radacina de cicoare (Cichorium intybus) stimulează dezvoltarea bacteriilor la nivel intestinal. Inulina nu este digerată de enzimele adaptate digerării amidonului – amilază şi ptialină. Pentru că trece prin stomac şi duoden fără a fi digerată, inulina poate fi utilizată de către bacteriile intestinale.

Frunze de mentă

Menta (Mentha piperita) este bogată în uleiuri eterice, taninuri, flavonoide, diferite săruri minerale, vitaminele A și C, carotenoizi și alți antioxidanți. De asemenea este o sursă de fibre și are un indice glicemis scăzut. Menta a fost inclusă în compozitia ColonHelp Probiotic Forte datorită efectelor benefice speciale asupra tractului digestiv.

Anason

Acțiunea antibacteriană și antimicrobiană a fructelor de anason (Pimpinella anisum) a fost confirmată de mai multe cercetări, activitatea de inhibare fiind observată față de bacterii precum Candida albicans. Efectele benefice asupra tractului digestiv sunt însă mult mai extinse: atenuarea grețurilor, diminuarea leziunilor gastrice provocate de ulcer și calmarea spasmelor musculaturii digestive.

Fructe de chimen

Principalele beneficii ale semințelor de chimen (Carum carvi) sunt recunoscute a fi în afecțiuni ale tractului digestiv: indigestie, balonare, toxiinfecții alimentare asociate cu diaree, colită de fermentație, tumori colorectale, gastrită, miros urât al gurii (halenă / provocată de multe opri de probleme de digestie sau proliferarea unor agenți patogeni în gură și tractul digestiv), colon iritabil și altele.

Fructe de fenicul

Feniculul (Foeniculum vulgare) este un foarte bun antioxidant, bogat în flavonoizi (rutină, quercitină şi alte glicozide). Anetolul, un component principal al uleiului volatil din semințele de fenicul, s-a dovedit a fi un foarte bun agent antiinflamator.

Argilă

ColonHelp Probiotic Forte a inclus în compoziția sa argilă deoarece completează foarte bine efectele detoxifiante, imunostimulatoare, antiinflamatoare și de regenerare a florei bacteriene din intestine ale celorlalte ingrediente.

Culturi probiotice

Bacteriile lactice sunt principalele probiotice care alcătuiesc flora intestinală. Sănătatea colonului este direct legată de dezvoltarea lactobacteriilor, numite astfel deoarece se hrănesc cu lactoză (zahărul din lapte).

Cum acţionează ColonHelp Probiotic Forte?

ColonHelp Probiotic Forte este un supliment din fibre și probiotice, 100% natural,
destinat detoxifierii şi refacerii florei intestinale.

Mod de administrare

ColonHelp Probiotic Forte se administrează în amestec cu iaurt natural. Dacă ţineţi post sau nu puteţi consuma iaurt din diferite motive, puteţi lua ColonHelp Probiotic Forte cu fructe, suc natural din fructe, legume, compot sau apă. Efectul benefic maxim se obţine atunci când produsul este administrat cu iaurt.

SUGESTIE: Vă recomandăm să consumaţi ColonHelp Probiotic Forte cu 200 ml iaurt simplu. Pe cât posibil, consumaţi iaurturi cu probiotice (îmbogăţite cu lactobacterii şi bifidobacterii).

Produsul se administrează în cure de detoxifiere și refacere a florei intestinale, de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an. Începeți cura cu o linguriță dozatoare pe zi. După 3-4 zile, creșteți treptat consumul până la doza optimă tolerată, fără a depăși doza maximă.

Informații nutriționale

Conținut nutriționalPer porție de servire (8 g)Per 100 g produs
Calorii28,2 kcal353 kcal
Lipide totale1,60 g20,60 g
Proteine1,10 g13,50 g
Glucide totale, din care:4,30 g53,70 g
– Fibre totale, din care:4,00 g50,40 g
* Fibre solubile2,00 g24,80 g
* Fibre insolubile2,00 g25,60 g

Cum poți cumpăra ColonHelp Probiotic Forte?

Produsul ColonHelp Probiotic Forte este disponibil online, pe magazinul de producător zenyth.ro, sau în farmaciile sau magazinele naturiste partenere.