Prebiotice și probiotice într-un singur produs!

Detoxifiere și imunitate la superlativ, 100% natural!

Ce este ColonHelp Probiotic Forte?

ColonHelp Probiotic Forte, un produs pentru reechilibrarea florei intestinale!

ColonHelp Probiotic Forte este o versiune de ColonHelp în care, pe lângă fibrele din semințele de in și psyllium, au fost adăugate inulină (extrasă din cicoare, cu efect prebiotic) și un complex probiotic în concentrație de 3 miliarde de colonii formatoare – CFU (per lingurița dozatoare) din 5 tipuri de culturi bacteriene probiotice (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus bulgaricus).

ColonHelp Probiotic Forte este o formulă 100% naturală, concepută special pentru protejarea și reechilibrarea florei intestinale.

Produsul este util pentru:

  • menţinerea funcţionării sistemului imunitar
  • protejarea şi refacerea florei intestinale
  • reglarea digestiei și a tranzitului intestinal
  • reducererea balonărilor
  • îmbunătățirea absorbției mineralelor și a nutrienților din alimentație
  • reducerea intoleranței la lactoză

De ce să alegi ColonHelp Probiotic Forte?

ColonHelp Probiotic Forte este un produs 100% natural, pe bază de fibre din semințe de in, tărâţe de psyllium, inulină, mentă, anason, chimen, fenicul şi cinci culturi probiotice (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus bulgaricus), o formulă eficientă pentru reglarea tranzitului intestinal, detoxifiere şi refacerea florei intestinale. ColonHelp Probiotic Forte nu conține nici un fel de conservanți, coloranți sau alți aditivi chimici. Nu conține organisme modificate genetic.

ColonHelp Probiotic Forte conține un complex probiotic, în concentrație de 3 miliarde CFU (unități formatoare de colonii)/linguriță dozatoare. Bacteriile probiotice din compoziția produsului au viabilitate și biodisponibilitate ridicată. Probioticele sunt microîncapsulate într-o matrice specială, 100% naturală, dublu strat: unul proteic-polipeptidic rezistent la pH-ul acid al stomacului și unul polizaharidic, care conferă stabilitate prin protecția împotriva umezelii.

Culturile probiotice – Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus bulgaricus – reprezintă 0,75% din compoziția produsului.

ColonHelp Probiotic Forte este un supliment alimentar de probiotice (culturi lactice) și prebiotice (inulină). Conținutul echilibrat de probiotice și prebiotice asigură refacerea eficientă a florei intestinale. Probioticele repopulează colonul cu bacterii sanogene, iar prebioticele contribuie la înmulțirea mai rapidă a acestor bacterii. Recăpătarea echilibrului florei intestinale înseamnă digestie mai bună, tranzit intestinal excelent și o imunitate mai puternică.

Inulina, extrasă din rădăcini de cicoare, este o fibră solubilă cu efect prebiotic, care constituie un suport excelent oentru înmulțirea probioticelor în colon. În același timp, inulina din produsul ColonHelp Probiotic Forte, împreună cu fibrele insolubile, contribuie la evacuarea colesterolului hepatic pe cale biliară.

ColonHelp Probiotic Forte are un gust natural, deosebit de plăcut. Inulina conferă produsului un gust ușor dulceag. Datorită mentei, produsul este are un gust plăcut, ușor mentolat. În amestec cu iaurt natural, ColonHelp Probiotic Forte constituie o gustare sănătoasă, cu o savoare deosebită.

Ingredientele ColonHelp Probiotic Forte

ColonHelp Probiotic Forte este un produs 100% natural, pe bază de fibre din semințe de in, tărâţe de psyllium, inulină, mentă, anason, chimen, fenicul şi cinci culturi probiotice care acţionează sinergic pentru reglarea tranzitului intestinal, detoxifiere şi refacerea florei intestinale. Nu conţine conservanți, coloranți, alți aditivi chimici sau organisme modificate genetic.

Semințe de in

În compoziția ColonHelp Probiotic Forte sunt incluse ingrediente care se regăsesc și în formula clasică a ColonHelp, şi anume semințele de in (Linum usitatissimum), tărâțele de psyllium și argila. Acest produs este destinat regenerării florei bacteriene pozitive din intestinul gros.

Tărâțe de psyllium

Tărâțele de psyllium (Plantago ovata) sunt un remediu tradițional în constipație și bolile intestinale inflamatorii, fiind utilizate cu succes în detoxifiere şi reglarea tranzitului intestinal, motive pentru care au fost incluse în compoziţia produsului ColonHelp Detox Forte.

Inulină din rădăcină de cicoare

Inulina din radacina de cicoare (Cichorium intybus) stimulează dezvoltarea bacteriilor la nivel intestinal. Inulina nu este digerată de enzimele adaptate digerării amidonului – amilază şi ptialină. Pentru că trece prin stomac şi duoden fără a fi digerată, inulina poate fi utilizată de către bacteriile intestinale.

Frunze de mentă

Menta (Mentha piperita) este bogată în uleiuri eterice, taninuri, flavonoide, diferite săruri minerale, vitaminele A și C, carotenoizi și alți antioxidanți. De asemenea este o sursă de fibre și are un indice glicemis scăzut. Menta a fost inclusă în compozitia ColonHelp Probiotic Forte datorită efectelor benefice speciale asupra tractului digestiv.

Anason

Acțiunea antibacteriană și antimicrobiană a fructelor de anason (Pimpinella anisum) a fost confirmată de mai multe cercetări, activitatea de inhibare fiind observată față de bacterii precum Candida albicans. Efectele benefice asupra tractului digestiv sunt însă mult mai extinse: atenuarea grețurilor, diminuarea leziunilor gastrice provocate de ulcer și calmarea spasmelor musculaturii digestive.

Fructe de chimen

Principalele beneficii ale semințelor de chimen (Carum carvi) sunt recunoscute a fi în afecțiuni ale tractului digestiv: indigestie, balonare, toxiinfecții alimentare asociate cu diaree, colită de fermentație, tumori colorectale, gastrită, miros urât al gurii (halenă / provocată de multe opri de probleme de digestie sau proliferarea unor agenți patogeni în gură și tractul digestiv), colon iritabil și altele.

Fructe de fenicul

Feniculul (Foeniculum vulgare) este un foarte bun antioxidant, bogat în flavonoizi (rutină, quercitină şi alte glicozide). Anetolul, un component principal al uleiului volatil din semințele de fenicul, s-a dovedit a fi un foarte bun agent antiinflamator.

Argilă

ColonHelp Probiotic Forte a inclus în compoziția sa argilă deoarece completează foarte bine efectele detoxifiante, imunostimulatoare, antiinflamatoare și de regenerare a florei bacteriene din intestine ale celorlalte ingrediente.

Culturi probiotice

Bacteriile lactice sunt principalele probiotice care alcătuiesc flora intestinală. Sănătatea colonului este direct legată de dezvoltarea lactobacteriilor, numite astfel deoarece se hrănesc cu lactoză (zahărul din lapte).

Cum acţionează ColonHelp Probiotic Forte?

ColonHelp Probiotic Forte este un supliment din fibre și probiotice, 100% natural,
destinat detoxifierii şi refacerii florei intestinale.

Pentru menţinerea sănătăţii, flora intestinală trebuie să fie formată din 85% bacterii de fermentaţie (flora de protecţie) şi 15% bacterii de putrefacţie (flora patogenă). Din păcate, până la 80% din populaţie prezintă dezechilibre ale florei intestinale din cauza alimentației nesănătoase, a abuzului de medicamente.

Știai că pentru refacerea florei intestinale ai nevoie de probiotice și de prebiotice? Ei bine, ColonHelp Probiotic Forte conține atât probiotice, cât și fibre prebiotice (inulină).

În compoziția ColonHelp Probiotic Forte este inclus un complex probiotic, în concentrație de 3 miliarde CFU (unități formatoare de colonii)/ linguriță dozatoare de 8 g. Probioticele conțin culturi de microorganisme vii și active, care tranzitează întreg tubul digestiv, colonizând intestinul gros cu bifidobacterii și lactobacili și având ca rezultat crearea unui mediu nefavorabil dezvoltării agenților patogeni.

Acestora li se adaugă inulina, componenta prebiotică, care stimulează înmulțirea bacteriilor bune din colon, în acest fel asigurându-se refacerea mai rapidă a florei intestinale și funcționarea sistemului imunitar.

Știai că până la 80% din imunitate se datorează florei intestinale? Alimentaţia dezechilibrată, medicamentele, în special antibioticele, distrug bariera de protecţie alcătuită din flora de fermentaţie şi favorizează înmulţirea florei de putrefacţie, distrugând în acest fel imunitatea organismului.

Combinaţia de probiotice (bifidobacterii, lactobacili) şi prebiotice (inulină) împiedică dezvoltarea florei de putrefacție în colon și stimulează înmulțirea florei de fermentație. Astfel, ColonHelp Probiotic Forte contribuie nu doar la protejarea şi refacerea florei intestinale, ci şi la întărirea imunității.

Efectele benefice ale probioticelor și prebioticelor se fac simţite progresiv, căci regenerarea florei intestinale este un proces fiziologic care ia timp. De aceea este indicată o cură de 1-3 luni cu produsul ColonHelp Probiotic Forte.

Ingredientele din compoziția ColonHelp Probiotic Forte fac din acesta un produs deosebit de eficient în cure de detoxifiere a organismului și refacere a florei intestinale. Fibrele de in și psyllium ajută la eliminarea toxinelor de la nivelul colonului, iar anasonul, menta, chimenul şi fenicului ajută la îmbunătăţirea digestiei şi reglarea tranzitului intestinal. Acizii grași esențiali omega 3 din semințele de in mențin flexibilitatea membranelor celulare, au efect emolient asupra pereților colonului, pe care îi protejează împotriva toxinelor și radicalilor liberi.

Odată ajunse în intestin, fibrele din seminţele de in şi psyllium se umflă şi, pe lângă faptul că absorb substanţele toxice, stimulează peristaltismul şi reglează tranzitul intestinal. Reziduurile care stagnează mai multe zile în colon agresează pereţii intestinali, cauzând inflamaţii şi o serie de afecţiuni intestinale. Datorită inulinei şi culturilor probiotice conţinute, ColonHelp Probiotic Forte contribuie la reglarea tranzitului intestinal, atât în constipaţie, cât şi în diaree.

Lipsa fibrelor din dietă, abuzul de carne, abuzul de zahăr, cafea, alcool, fumatul, abuzul de antibiotice determină ruperea echilibrului florei intestinale (disbacteriemie), ceea ce are ca efect perturbarea funcţiilor acesteia. În aceste situaţii, echilibrul florei colonice este distrus prin dezvoltarea excesivă a bacteriei Clostridium difficile. Ca prim efect apar tulburări digestive, balonări, stări diareice acute sau cronicizate. Efectele disbacteriemiei pot fi mult mai severe determinând malabsorbţie, perturbarea biosintezei vitaminelor, aminoacizilor, autointoxicarea organismului.

Utilizarea culturilor probiotice din ColonHelp Probiotic Forte contribuie eficient la refacerea barierei protectoare reprezentantă de flora intestinală. De asemenea, probioticele ajută la reducerea intoleranţei la lactoză şi la îmbunătăţirea absorbţiei mineralelor.

La îmbunătăţirea digestiei şi la reducerea balonărilor contribuie de asemenea chimenul, menta, feniculul şi anasonul, introduse în compoziția ColonHelp Probiotic Forte.

Mod de administrare

ColonHelp Probiotic Forte se administrează în amestec cu iaurt natural. Dacă ţineţi post sau nu puteţi consuma iaurt din diferite motive, puteţi lua ColonHelp Probiotic Forte cu fructe, suc natural din fructe, legume, compot sau apă. Efectul benefic maxim se obţine atunci când produsul este administrat cu iaurt.

SUGESTIE: Vă recomandăm să consumaţi ColonHelp Probiotic Forte cu 200 ml iaurt simplu. Pe cât posibil, consumaţi iaurturi cu probiotice (îmbogăţite cu lactobacterii şi bifidobacterii).

Produsul se administrează în cure de detoxifiere și refacere a florei intestinale, de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an. Începeți cura cu o linguriță dozatoare pe zi. După 3-4 zile, creșteți treptat consumul până la doza optimă tolerată, fără a depăși doza maximă.

Copii peste 12 ani și adulți: 1-2 lingurițe dozatoare pe zi (8-16 g).

Doza maximă: 3 lingurițe pe zi (24 g).

Un flacon de ColonHelp Probiotic Forte conține 240 g pulbere din plante. Flaconul conţine 30 de porţii de servire a câte 8 grame.

Acest produs nu creează dependență și poate fi consumat pe termen lung ca supliment de fibre și probiotice în alimentație (4-8 g/zi).

Pentru copiii sub 12 ani, femeile gravide sau cele care alăptează, persoanele cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenţii chirurgicale recente, persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente, persoane cu diabet zaharat aflate în tratament se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

Important! La scurt timp după administrare consumați obligatoriu un pahar mare cu apă: 250-400 ml. Pe parcursul curei, consumul de apă/lichide trebuie să fie de 1,5-2 litri zilnic.

Important! Consumaţi acest produs împreună cu o cantitate suficientă de lichid, conform instrucţiunilor de administrare. Nu consumaţi pulberea de ColonHelp Probiotic Forte ca atare, fără să o amestecaţi cu iaurt sau cu lichide suficiente, pentru că vă puteţi îneca!

ColonHelp Probiotic Forte este un supliment alimentar.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

ColonHelp Probiotic Forte este un produs al Zenyth Pharmaceuticals srl, loc. Bistrița, str. Petru Rareș nr. 50A, com. Alexandru cel Bun, jud. Neamț, România, tel. 0233.222.203.

Produs înregistrat și notificat la Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului, seria AA, nr. 6388/2013.

ColonHelp Probiotic Forte este un produs de înaltă calitate, fabricat în sistem integrat de management calitate – siguranță alimentară ISO 9001:2015, ISO 22000:2005.

Informații nutriționale

Conținut nutriționalPer porție de servire (8 g)Per 100 g produs
Calorii28,2 kcal353 kcal
Lipide totale1,60 g20,60 g
Proteine1,10 g13,50 g
Glucide totale, din care:4,30 g53,70 g
– Fibre totale, din care:4,00 g50,40 g
* Fibre solubile2,00 g24,80 g
* Fibre insolubile2,00 g25,60 g

Cum poți cumpăra ColonHelp Probiotic Forte?

Produsul ColonHelp Probiotic Forte este disponibil online, pe magazinul de producător zenyth.ro, sau în farmaciile sau magazinele naturiste partenere.