SuperFructe și SuperFibre într-un singur produs!

ColonHelp Junior este un supliment alimentar 100% natural
care se adresează în primul rând copiilor, dar și adulților!

Ce este ColonHelp Junior?

ColonHelp Junior este un vitaminizant şi reglator intestinal pe bază de fibre de psyllium, susan şi fructe uscate. ColonHelp Junior are gust plăcut de fructe, se adresează copiilor, dar şi adulţilor, persoanelor aflate în convalescenţă, celor sensibile la gustul plantelor aromatice, femeilor însărcinate sau celor care alaptează.

De ce să alegi ColonHelp Junior? Beneficii.

ColonHelp Junior, vitaminizant şi reglator intestinal cu SuperFructe şi SuperFibre, se adresează în special copiilor, dar şi adulţilor, persoanelor aflate în convalescenţă, celor sensibile la gustul plantelor aromatice, femeilor însărcinate sau celor care alaptează.

Ingredientele ColonHelp Junior

ColonHelp Junior este un produs 100% natural, sub formă de pulbere, obţinut din ingrediente de cea mai bună calitate: seminţe de susan, tărâţe de psyllium şi fructe uscate de papaya, merişor, ananas, prune uscate, nucă de cocos, afine şi cătină. Ingredientele sunt păstrate în cele mai bune condiţii de depozitare, astfel încât proprietăţile lor terapeutice să nu fie deloc modificate.

Tărâțe de psyllium

Semintele de psyllium (Plantago ovata), din compozitia ColonHelp, contin de 14 ori mai multe fibre solubile decat ovazul, apreciat pana nu demult pentru continutul sau de fibre. 100 g seminte de psyllium contin 71 g fibre solubile, aceeasi cantitate de ovaz − doar 5 g fibre solubile.

Semințe de susan

Seminţele de susan (Sesamum indicum) conţin vitaminele A, B, C si E, calciu, magneziu, zinc, fier, fosfor, vitamina B1, cupru, mangan şi fibre. Cuprul joacă un rol important în procesul de absorbţie a fierului şi are proprietăţi antiinflamatorii, iar manganul ajută la metabolizarea grăsimilor.

Papaya

Fructele de papaya (Carica papaya) sunt bogate în caroten, vitamina C şi flavonoizi, vitamine din grupa B, potasiu, magneziu şi fibre. Acest fruct conţine papaină, o enzimă care ajută la digerarea proteinelor şi care este folosită în suplimentele alimentare care îmbunătăţesc funcţionarea aparatului digestiv.

Goji

Fructele de goji (Lycium barbarum) au un conţinut ridicat de calciu, potasiu, fier, zinc, seleniu, vitaminele B1, B2, B6 şi vitamina C. Nutrienţii din aceste fructe întăresc imunitatea, reglează nivelul zahărului din sânge, sporesc capacitatea ficatului de a elimina toxineleşi de a se proteja de cancere şi de virusuri.

Merișorul

Merişorul (Vaccinium vitis-idaea) conţine vitamina C, provitamina A (sub formă de betacaroten), vitamine din complexul B (B1, B2, B3), potasiu, calciu, magneziu şi fosfor. Fitonutrienţii conţinuti de aceste fructe sunt recunoscuţi pentru capacitatea lor de a combate infecţiile intestinale şi urinare.

Ananas

Ananasul (Ananas Comosus variegatus) este o sursă importantă de mangan, mineral implicat în producerea de enzime care asigură energia organismului şi îmbunătăţesc capacitatea de apărare naturală a corpului. Mai conţine vitaminele B1, B6, cupru şi fibre. Din ananas se extrage bromelaina, un complex de substanţe folosite pentru tratarea problemelor digestive şi a afecţiunilor tractului intestinal.

Prune uscate

Prunele uscate (Prunus domestica) sunt bogate în fibre alimentare, fiind recunoscute pentru efectul lor laxativ. Acestea normalizează nivelul zahărului din sânge şi ajută la menţinerea greutăţii în limitele normale. Pe de o parte, fibrele solubile întârzie absorbţia glucozei (glucoza este forma sub care zahărul ajunge în sânge) şi oferă senzaţia de saţietate pentru că se umflă în stomac.

Afine

Afinele (Vaccinium myrtillus) au proprietăţi antiinfecţioase, vermifuge şi antidiareice. Sunt recunoscute şi utilizate pentru capacitatea lor de a preveni şi a ajuta la vindecarea infecţiilor urinare. Pentru ca bacteria E. coli să infecteze uretra sau vezica, trebuie ca mai întâi să adere la mucoasa care le înveleşte, iar compuşii care se găsesc în afine scad capacitatea acestei bacterii de a se localiza pe mucoasă.

Cătina

Cătina (Hippophae rhamnoides) conţine acid linoleic, licopen, pectine, acizi graşi esenţiali, acid folic, flavonoide şi minerale (fier, calciu, fosfor, magneziu, potasiu, sodiu), vitaminele A, B, C, D, E, F, PP şi aminoacizi, toate acestea făcând din cătina cea mai completă polivitamină naturală.

Nuca de cocos

Nuca de cocos (Cocos nucifera) este bogată în fibre, vitamine şi minerale, dar şi deosebit de nutritivă. Datorită fibrelor pe care le conţine, nuca de cocos este de ajutor în tratamentul constipaţiei. De asemenea, vine în ajutorul sistemului imunitar şi acţionează ca o armă împotriva virusurilor care pot cauza gripă, herpes, pojar şi hepatita C.

Cum acționează?

Datorită conținutului ridicat de fibre de psyllium și semințe de susan, ColonHelp Junior îmbunătățește digestia şi reglează tranzitul intestinal, contribuind la rezolvarea constipației. Totodată, papaya și ananasul din formula ColonHelp Junior asigură două enzime importante – papaina și bromelaina – care îmbunătățesc digestia. Același efect benefic asupra digestiei îl au și prunele uscate, foarte bune laxative, și nuca de cocos, un bun depurativ.

Mod de administrare

ColonHelp Junior se administrează în amestec cu iaurt natural, sana, lapte bătut sau apă. Persoanele care nu consumă iaurt pot lua ColonHelp Junior cu apă, cu menţiunea că efectul benefic maxim se obţine atunci când este administrat cu iaurt. În această combinaţie, pe lângă celelalte efecte, ColonHelp Junior stimulează imunitatea şi reface flora intestinală.

ColonHelp poate fi administrat atât înainte de masă, cât şi la 20-30 de minute după masă, în completarea acesteia.

ColonHelp Junior se poate administra în trei moduri:

Începe cura cu jumătate din doza uzuală. După 2-3 zile, cantitatea de produs poate fi crescută treptat până la doza optimă tolerată, fără a depăşi doza maximă. Produsul se administrează în două prize, una dimineaţa, iar a doua în cursul zilei. În amestec cu iaurtul, produsul se va colora în roz-violet datorită afinelor!

Pe parcursul curei, consumul de apă trebuie să fie de 1-1,2 litri pentru copii şi de 2 litri pentru adulţi.

Atenţie!  În lipsa apei, produsul îşi pierde efectele de uşor laxativ şi poate provoca chiar constipaţie. Fibrele din ColonHelp Junior au nevoie de apă pentru a elimina toxinele din organism şi pentru a regla tranzitul intestinal. Dacă nu bei suficientă apă, detoxifierea nu se realizează!
Dacă suferi de diaree, poţi consuma ColonHelp Junior ca adjuvant, limitându-te la a bea cantitatea uzuală de lichide.

Important!  La 15-20 de minute după ce ai lua ColonHelp Junior, bea un pahar mare cu apă (400-500 ml). În cazul copiilor, cantitatea de apă se înjumătăţește.

Creşterea treptată a dozei de ColonHelp Junior este necesară pentru a se putea stabili cantitatea optimă de consumat, în funcţie de toleranţa individuală. În cazul în care cantitatea consumată este prea mică, detoxifierea se va realiza mai încet, iar în cazul în care cantitatea este prea mare pot apărea reacţii de detoxifiere prea rapidă: balonări, greţuri, dureri abdominale.

SUGESTIE: Alegeţi cu grijă iaurturile din comerţ şi consumaţi, pe cât posibil, iaurturi cu probiotice (îmbogatite cu lactobacterii şi bifidobacterii). De evitat iaurturile cu fructe, deoarece conţin zahăr şi aditivi alimentari. Pentru o masă consistenta, puteţi adăuga în acest amestec cereale integrale.

Important! Consumaţi produsul amestecat cu o cantitate suficientă de lichid, conform instrucţiunilor de administrare. Nu consumaţi ColonHelp Junior ca atare, fără să-l amestecaţi cu iaurt sau cu lichide suficiente, pentru ca vă puteti îneca! Produsul se aministrează în cure de detoxifiere şi vitaminizare de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an.

Informații nutriționale

Conținut nutriționalPer porție de servire (8 g)Per 100 g produs
Calorii33 kcal412 kcal
Lipide totale0,90 g11,20 g
Proteine0,45 g5,67 g
Glucide totale, din care:5,76 g72,06 g
– Fibre2,40 g30,06 g

Cum poți cumpăra ColonHelp Junior?

Produsul ColonHelp Junior este disponibil online, pe magazinul de producător zenyth.ro, sau în farmaciile sau magazinele naturiste partenere.