Detoxifierea este procesul natural de eliminare si neutralizare a toxinelor din organism. Colonul, plamanii, ficatul, rinichii, pielea sunt organele care joaca un rol important in detoxifiere.

Ce inseamna detoxifiere?

Despre detoxifiere se stie inca din Egiptul Antic. Medicii vorbeau atunci despre detoxifiere, aratandu-le pacientilor ca bolile insotite de dureri, oboseala nu pot fi tratate fara o cura de detoxifiere.

Astazi s-a demonstrat ca nici cele mai performante metode de tratament nu dau rezultate de durata fara o cura de detoxifiere. Poti trata cu succes printr-o cura de detoxifiere tulburari de tranzit intestinal, constipatie, balonari, alergii, oboseala cronica, ficatul obosit! Poti scapa de 2-3 kilograme in plus printr-o cura de detoxifiere! Poti uita de dureri de cap, dureri articulare cu ajutorul unei cure de detoxifiere!

In acelasi timp, astazi, cura de detoxifiere este un nou trend in frumusete. Staruri de la Hollywood − Cindy Crawford, Oprah, Gwen Stefani, Liv Tyler − au facut din detoxifiere un mod de viata. Acestea folosesc curele de detoxifiere si, in special, curele de curatire a colonului ca metoda de prevenire a bolilor, dar si ca metoda de infrumusetare, de pierdere a kilogramelor in plus.

Mecanismele de detoxifiere

In mod normal, organismul nostru are capacitatea naturala de detoxifiere. Principalele mecanisme de detoxifiere a organismului sunt colonul, plamanii, ficatul, rinichii, pielea.

Aceste organe indeplinesc misiunea de detoxifiere, eliminand toxinele provenite din alimentele contaminate cu pesticidele, ierbicidele, ingrasamintele chimice, hormonii, antibioticele, din alimentele E-uri, din aerul poluat.

AtentieTulburarea mecanismelor naturale de detoxifiere a organismului si expunerea pe termen lung la toxine afecteaza organismul de la nivelul ADN-ului. Organizatia Mondiala a Sanatatii arata ca in 60%-80% dintre cazurile de cancer sunt implicate substante toxice, care se acumuleaza intr-un organism cu nevoie acuta de detoxifiere.

Din nefericire insa, in multe cazuri, capacitatea de detoxifiere a organismului este depasita. Colonul, ficatul, rinichii, plamanii, pielea nu mai reusesc sa elimine eficient toxinele pe fondul alimentatiei dezechilibrate, al stresului si poluarii, de aceea detoxifierea este o necesitate.

Toxinele se acumuleaza in organism si daca nu urmam o cura de detoxifiere apar mai intai balonarile, flatulenta, digestia proasta, tranzitul intestinal lent, constipatia, apoi cresterea in greutate, alergiile, tulburarile de concentrare, durerile de cap, starile depresive, mirosul neplacut al corpului, halena.

Cura de detoxifiere o data la 6 luni

 

Stiati ca
  • Mecanismele naturale de detoxifiere a organismului au o capacitate limitata de eliminare a toxinelor. Mecanismele de detoxifiere recunosc toxinele „naturale“, dar nu si toxinele inventate de om. Astfel, protectia contra unei toxine vechi de cand lumea − alcoolul − este integrata in genele noastre. O gena din ficat produce o enzima care transforma alcoolul in substante pe care organismul le poate folosi si elimina.
  • Cura de detoxifiere este necesara pentru ca organismul nu stie cum sa reactioneze la toxinele moderne (E-uri, alte substante chimice), nu stie cum sa le elimine. Fara detoxifiere, toxinele se acumuleaza in organism pana la niveluri periculoase sau se transforma in substante necunoscute, care pot tulbura metabolismul si pot cauza cancer.

Specialistii spun ca avem nevoie de detoxifiere macar o data la 6 luni. Trebuie sa facem periodic o cura de detoxifiere pentru a elimina toxinele care ajung in organism din alimente, din medicamentele pe care le luam, din apa potabila, din aer sau cosmeticele pe care le folosim.

Prima masura adoptata in demersul de detoxifiere este restructurarea dietei, in sensul cresterii aportului de fibre. Introducerea in regimul alimentar a fructelor si legumelor crude, a 2 litri de apa pe zi sunt principalele reguli ale unei cure de detoxifiere.

O intoxicare constanta a organismului si o detoxifiere insuficienta inseamna reactii patologice destul de grave: imunitate scazuta, constipatie, sindromul de colon iritabil, cancer.

Curatirea colonului, cea mai buna detoxifiere

Cea mai buna metoda de detoxifiere este curatirea colonului. In colon se acumuleaza cele mai multe toxine. Daca functia de detoxifiere a colonului este dereglata, sufera tot organismul din cauza repunerii in circulatie a toxinelor.

ColonHelp, produs 100% natural, este cel mai bun curatitor intestinal si detoxifiant din Romania!

Folosirea plantelor si suplimentelor cu fibre este cea mai eficienta metoda de detoxifiere a colonului. In acest sens va recomandam programul de detoxifiere ColonHelp.

ColonHelp este un produs 100% natural, fabricat in Romania, pe baza de fibre din seminte de in si tarate de psyllium. Fibrele asigura o detoxifiere eficienta a organismului, eliminand toxinele care stagneaza in colon.

,
Articolul precedent
Reacția organismului la detoxifiere
Articolul următor
De ce și când este necesară o cură de detoxifiere?

41 de comentarii. Lasă un comentariu

  • O sa incep si eu o cura de detoxifiere cu ColonHelp. Am o prietena care a consumat si a scapat si de balonari iar scaunul s-a reglat.

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Meniu