ColonHelp te ajută la detoxifierea de primăvară!

Gata, acum chiar a venit primăvara! Soarele și peisajul verde ne dau deja mai multă energie, dar organismul nostru se resimte încă după iarnă. Acum avem nevoie de o alimentație bogată în nutrienți naturali, mulți dintre cei care au lipsit din alimentație în timpul iernii, și în substanțe naturale cu rol detoxifiant.

De ce avem nevoie de detoxifiere primăvara?

 • Alimentația din timpul iernii este săracă în alimente vegetale, în schimb este mult prea bogată în ingrediente rafinate, grăsimi, zahăr, carbohidrați și proteine mai greu de digerat.
 • În anotimpul rece facem mult mai puțină mișcare, iar consumul de lichide și drenajul limfatic sunt de asemenea diminuate. 
 • Metabolismul este încetinit, ceea ce favorizează depunerile de țesut adipos și o stare generală de oboseală și lipsă de energie, dar și o eliminare mai lentă a toxinelor din organism.

”Moștenirea” iernii o reprezintă atât kilogramele în plus (foarte vizibile de multe ori), cât și o acumulare de toxine, în bună măsură stocate tocmai în țesuturile grase. Toxinele acumulate sunt mai puțin vizibile decât excesul de kilograme, dar ele afectează profund funcționarea organismului. Primăvara este cel mai bun moment pentru un program echilibrat de slăbire și detoxifiere în același timp!

ColonHelp, ajutorul cel mai eficient în cura de detoxifiere!

ColonHelp este un produs ideal pentru detoxifierea și regenerarea organismului, un produs 100% natural, sigur și eficient. Iată de ce:

 • ColonHelp conține două dintre cele mai bune surse de fibre (semințe de in și tărâțe de psyllium), care stimulează tranzitul intestinal, reglarea colesterolului și a glicemiei, precum și susținerea proceselor metabolice și de detoxifiere intestinală. Tărâțele de psyllium și semințele de in ajută la eliminarea excesului de colesterol, precum și a multor toxine ingerate prin alimentație. Fibrele stimulează totodată și microflora probiotică intestinală, despre care studiile au arătat că joacă un rol important în stimularea sistemului imunitar, scăderea colesterolului LDL, dar și în echilibrarea greutății corporale.
 • Pătrunjelul stimulează eliminarea toxinelor pe cale intestinală, dar și detoxifierea hepatică, reduce retenția de apă din țesuturi și îmbunătățește digestia.
 • Plantele condimentare coriandrul, oregano și chimenul incluse în compoziția ColonHelp ajută la reglarea tulburărilor digestive și la o mai bună absorbție a nutrienților din alimentație. De asemenea, combat o gamă largă de agenți patogeni intestinali, precum și procesele de putrefacție intestinală, care sunt de multe ori o sursă internă de toxine recirculate în organism. Au acțiune antibacteriană și imunostimulentă și sunt considerate foarte bune tonice ale aparatului digestiv și ale funcției hepatice.
 • Argila este recunoscută ca unul dintre cele mai puternice adjuvante naturale pentru stimularea detoxifierii și totodată mineralizarea organismului și echilibrarea pH-ului (un mediu hiperacid în organism favorizează dezvoltarea agenților patogeni și întreține inflamațiile). Argila completează acțiunea detoxifiantă a fibrelor prin legarea toxinelor din alimentație, mediu și a celor metabolice și eliminarea lor pe cale intestinală. Are acțiune antibacteriană și calmantă asupra mucoasei intestinale și influențează benefic sistemul nervos.

Nu uitați!

Un program de detoxifiere și slăbire sănătoasă nu trebuie să dezechilibreze organismul, ci, dimpotrivă, trebuie să îi ofere nutrienți de cea mai bună calitate, precum și o hidratare foarte bună și exerciții fizice constante. Iată câteva idei utile și eficiente, pe care le poți asocia unei cure de detoxifiere cu ColonHelp:

 • Consumă în fiecare zi cel puțin 2 litri de lichide (apă, ceaiuri din plante sau sucuri naturale). Adaugă miere, lămâie sau fă diferite combinații de sucuri, pentru a te hidrata în mod plăcut.
 • Pe cât posibil, înlocuiește liftul cu scările și mașina sau autobuzul cu mersul pe jos câteva stații.
 • Alege cel puțin 2-3 zile pe săptămână în care să nu consumi carne. 
 • Cumpără alimente cât mai naturale: preferă brânza telemea sortimentelor de cremă de brânză sau brânză topită, pâinea integrală pâinii albe, zahărul brun celui alb, dulciurile cu un conținut cât mai scăzut de zahăr și potențiatori de gust, condimentele naturale, din plante, față de sosurile din comerț.
 • Nu evita sauna și masajele de drenaj limfatic, acestea ajută organismul să eficientizeze eliminarea toxinelor și regenerarea țesuturilor.
 • Fă-ți timp zilnic pentru câteva ședințe de respirație profundă. Vei îmbunătăți astfel oxigenarea (cu efecte benefice imediate asupra creierului) și totodată, prin relaxare, vei diminua producția de cortizol (hormonul stresului).

O alimentație echilibrată, bogată în nutrienți naturali, înseamnă un pas major spre un organism mai sănătos, care are mai multă energie și arată mai bine. Fă o schimbare bună în viața ta, de ale cărei roade te vei bucura multă vreme de acum: începe o cură de detoxifiere cu ColonHelp!

În cura de detoxifiere poți folosi și celelalte produse Zenyth pentru a-ți ajuta organismul să funcționeze și să se simtă mai bine:

 • ColonHelp Detox Forte, un foarte eficient detoxifiant intestinal și hepatic și regenerator al mucoasei intestinale.
 • ColonHelp Probiotic Forte pentru refacerea florei intestinale probiotice și stimularea sistemului imunitar.
 • Ceaiul hepatoprotector și detoxifiant LiverHelp.
 • Super-alimentul alcalinizant, antioxidant și detoxifiant BioGreens.
 • Combinația de fructe de pădure, miere și propolis din Vitamina C Naturală.

 

colonhelp, detoxifiere, primavara
Articolul anterior
Detoxifiere completă în 4 paşi
Articolul următor
E primăvară. Detoxifierea este în trend!