E primăvară. Detoxifierea este în trend!

Victor Hugo spunea că la fiecare strănut al primăverii apare o nouă floare! Vrei să te bucuri de primăvară și florile sale? Vrei să uiți de astenie și să ai cât mai multă energie? O dietă de detoxifiere este soluția. Vei uita de astenie, oboseală, digestie greoaie și chiar de kilogramele în plus! Nu degeaba se spune că primăvara este momentul propice pentru detoxifiere!

Detoxifierea prin ochii specialistului

Dr. Ruxandra Constantina, medic de familie cu competențe în apifitoterapie, a vorbit despre detoxifierea de primăvară în cadrul Conferinței „Trăiește sănătos cu Simona“ (București, 12 martie): „Pentru detoxifierea de primăvară avem nevoie de cât mai multe vegetale, verdețuri proaspete. Avem nevoie de hidratare: una dintre cele mai bune metode de hidratare este apa plată cu lămâie. Pentru o cură de detoxifiere cu efecte durabile în timp poate fi folosit ColonHelp. Fibrele – in, psyllium, inulină – ajută la detoxifierea organismului, la refacerea florei intestinale… Știm că imunitatea începe și se sfârșește la nivel intestinal. ColonHelp este astfel conceput încât să realizeze o detoxifiere blândă, nu din aceea cu laxative și purgative puternice care vă dezechilibrează“.

Intrăm în contact cu 2 milioane de substanțe potențial toxice

Astăzi, suntem expuși la numeroși compuși toxici din aer, apă, alimente mai mult decât oricând în istoria omenirii. Specialiştii au identificat mai mult de 2 milioane de substanţe sintetice cu care omul intră frecvent în contact, în fiecare an adăugându-se încă 25.000 de substanţe noi. Aproximativ 30.000 dintre acestea sunt produse şi folosite la scară largă, din păcate însă, doar un procent foarte mic sunt testate în privinţa toxicităţii.

Există numeroase dovezi care arată că expunerea la toxine contribuie la dezvoltarea a numeroase probleme de sănătate grave: tulburări endocrine și chiar afecțiuni degenerative, cronice, cum ar fi Parkinsonul. Acumularea toxinelor din mediu în organismul uman se află la originea declanșării altor două boli care fac ravagii în societatea modernă: diabetul și obezitatea.

Încă te mai întrebi dacă ai nevoie de detoxifiere?

Imaginează-ți cum ar fi orașul tău dacă serviciile de salubritate ar intra în grevă! Resturile menajere, gunoiul s-ar acumula, efectele ar fi dezastruoase. Cam așa ceva se întâmplă și în organismul nostru, când serviciile de salubritate (colonul, ficatul, rinichii) au obosit, sunt suprasolicitate și nu mai lucrează la nivel optim, lăsând drum liber toxinelor să se acumuleze în organism.

Detoxifierea: o vacanță pentru organism

Nu trebuie să te sperie ideea unei cure de detoxifiere, nici să te ducă cu gândul la o listă de pastile sau un regim alimentar strict. O cură de detoxifiere este ca și cum i-ai da vacanță organismului pentru o perioadă. Cu alte cuvinte, trebuie să elimini din dietă alimentele rafinate, sărace în fibre, dar pline de ierbicide, pesticide, hormoni. În schimb trebuie să consumi cât mai multe fibre (fructe, legume crude) și să bei minimum 2 litri de apă pe zi!

Cu alte cuvinte ce facem cu ajutorul fibrelor și apei?

1. Stimularea detoxifierii intestinale: prin consumul de fibre și prin hidratare corespunzătoare (2-2,5 litri apă pe zi). Tranzitul (scaunul) zilnic este o metodă extrem de eficientă pentru eliminarea toxinelor din organism. Din păcate, aproape jumătate din adulți în general se obișnuiesc (și chiar consideră că este normal așa) să aibă un scaun o dată la 2, 3 sau chiar mai multe zile. În cazul tranzitului intestinal lent și, implicit, a funcționării necorespunzătoare a colonului, substanțele nutritive stagnează de-a lungul intestinelor, fermentează și produc substanțe toxice. Acestea trec prin peretele intestinal și ajung la ficat, obligându-l la un efort suplimentar. Stimularea detoxifierii intestinale înseamnă implicit și ușurarea muncii la care este supus ficatul.

2. Stimularea detoxifierii renale (hidratarea corespunzătoare). Însăși culoarea și mirosul urinei sunt indicatori ai hidratării insuficiente, respectiv ai acumulării de substanțe reziduale, toxice, în organism.

ColonHelp, aliatul tău primăvara asta!

„A venit primăvara, natura pare să reînvie, numai tu te simți obosit, lipsit de vlagă și te întrebi: Să fie astenia de primăvară? Să fie altceva? Soluția ar putea fi o cură de detoxifiere! Așa cum faci curățenie în casă, așa merită să faci curățenie și în propriul organism. Pentru aceasta îți recomand cu căldură ColonHelp“, arată și cunoscuta realizatoare tv Simona Dragomir, în cadrul Conferinței „Trăiește sănătos cu Simona“.

Dacă nu reușești să consumi suficiente fructe și legume pentru a-ți asigura necesarul zilnic de fibre, ColonHelp îți vine în ajutor! ColonHelp asociază două dintre cele mai bune surse de fibre (semințele de in și psyllium), care acționează sinergic cu plantele (pătrunjel, chimen, oregano, coriandru) și argila din produs pentru a asigura detoxifierea și starea de bine a organismului.

Nici o altă soluție de detoxifiere nu îți poate aduce toate beneficiile pe care ți le aduce ColonHelp primăvara aceasta:

Detoxifierea blândă a organismului.

ColonHelp conține fibre de in și psyllium, care odată ajunse în colon absorb apă și odată cu apa și toxinele, pe care le elimină apoi prin scaun.

Normalizarea tranzitului intestinal.

Fibrele ColonHelp sunt utile atât în constipație, cât și în diaree. În constipație, ColonHelp înmoaie materiile fecale și favorizează eliminarea lor. În episoadele de diaree, ColonHelp reglează consistența scaunului și reduce aciditatea acestuia prin absorbția apei.

Îmbunătățirea digestiei și reducerea balonării.

Fibrele ColonHelp îmbunătățesc digestia, iar chimenul din compoziția produsului reduce balonările.

Menținerea greutății corporale.

Fibrele ColonHelp acționează ca un balonaș gastric vegetal: sub acțiunea apei, fibrele își măresc volumul de câteva ori în stomac și, administrate înainte de mese, reduc senzația de foame și te ajută să mănânci mai puțin la masa următoare.

Păstrarea în limite normale a colesterolului și glicemiei.

Fibrele de psyllium din ColonHelp prezintă o afinitate ridicată față de zaharuri și de grăsimi, pe care le elimină de la nivel intestinal înainte de a fi absorbite.

Refacerea florei intestinale.

ColonHelp ajută la detoxifierea colonului și stimulează imunitatea prin refacerea florei intestinale, a echilibrului dintre flora intestinală de fermentație (flora benefică) și cea de putrefacție (flora patogenă).

Eliminarea stărilor de oboseală.

Oboseala cronică poate apărea pe fondul detoxifierii defectuoase și al unui ficat epuizat. ColonHelp stimulează funcția naturală de detoxifiere a organismului, reducând încărcătura toxică a ficatului și ajutându-l să curețe sângele de deșeuri, să elimine bacteriile și toxinele provenite din intestin după digestie.

Recăpătarea frumuseții tenului și părului.

Cearcănele pot indica o toxicitate intestinală gravă. Tenul pământiu indică afectarea ficatului, la care foarte probabil contribuie și colonul. Părul lipsit de strălucire poate avea drept cauză acumularea de toxine în organism. Iată cum o cură de detoxifiere cu ColonHelp elimină toxinele și îți poate reda strălucirea părului și frumusețea pielii.

Primăvara asta recapătă-ți sănătatea și pofta de viață în mod natural! Urmează și tu o cură de detoxifiere cu ColonHelp! 

, , ,
Articolul anterior
ColonHelp te ajută la detoxifierea de primăvară!