Detoxifiere eficientă? Alege verde: chlorella, broccoli, orz!

Toate ingredientele din ColonHelp Detox Forte sunt 100% naturale, cu biodisponibilitate înaltă și efecte benefice sinergice asupra sistemului digestiv. Printre acestea există trei ingrediente verzi, bogate în principii active detoxifiante și regenerante: chlorella, broccoli și orzul.

Green power lucrează pentru sănătatea ta

Alimentele vegetale verzi au o importanță aparte în ”dieta curcubeu” (Rainbow), care recomandă consumul de alimente vegetale din întregul spectru cromatic. Cele verzi au concentrații mari de nutrienți ușor digerabili, care ajută la arderea grăsimilor, și vitamine și minerale care protejează organismul și ajută la eliminarea toxinelor.

Clorofila este aici unul din ingredientele-cheie. Cercetările au asociat acest ”sânge vegetal” cu efecte antioxidante, prevenirea tumorilor, regenerarea sângelui și stimularea vindecării rănilor. Clorofila ajută plantele să capteze și transforme lumina soarelui în energie.

Știai că…
Molecula de clorofilă are o structură identică cu cea a moleculei sângelui uman, cu o singură excepție (un atom de magneziu în locul unuia de oxigen, ca în cazul hemoglobinei)?

Clorofila și alți compuși antioxidanți din aceste trei plante incluse în compoziția ColonHelp Detox Forte aduc beneficii substanțiale organismului atât la nivelul eliminării toxinelor, cât și în regenerarea celulară, îmbunătățirea oxigenării sângelui și a permeabilității pereților celulari.

Chlorella stimulează regenerarea celulelor

Chlorella este o algă bogată în vitaminele C, E și B și multe minerale, fiind considerată cea mai concentrată sursă de clorofilă cunoscută actualmente. În medicina tradițională japoneză este folosită în diferite afecțiuni digestive și hipertensiune, iar mai nou s-au descoperit remarcabile proprietăți imunostimulatoare și hipocolesterolemiante.

Chlorella conține CGF (Chlorella Growth Factor – factorul de creștere chlorella), un complex de substanțe care include proteine hidrosolubile, vitamine și minerale, substanțe similare glutationului (un aminoacid esențial pentru procesele de detoxifiere din ficat). Factorul de creștere este o substanță naturală care stimulează creșterea și regenerarea celulară și întărește sistemul imunitar. Această algă se multiplică extrem de rapid (de 4 ori în mai puțin de 24 de ore) și s-a constatat că poate ajuta și în procesele de regenerare din organismul uman.

Chlorella stimulează de asemenea producția de albumină, o proteină esențială implicată în protecția organismului împotriva anemiei, cancerului, diabetului și a altor afecțiuni (conform American Cancer Society).

Mai multe studii au arătat că chlorella are o capacitate semnificativă de a chela unele metale grele, adică de a stimula eliminarea lor. Spre exemplu, un studiu brazilian de laborator (Journal of Medicinal Food, 2008) a arătat că administrarea de chlorella la șoarecii intoxicați cu plumb (și bacteria patogenă Listeria) a dus la o scădere între 13% – 66% a nivelului de plumb din organism.

Un studiu japonez publicat în același jurnal a analizat efectele administrării acestei alge asupra nivelului de dioxină detectat în lapte. Aceasta este o toxină provenită din industria chimică sau din încălzirea la microunde a unor sticle și recipiente din plastic și este extrem de periculoasă. S-a constatat că nivelul dioxinei a fost substanțial mai scăzut la femeile care au consumat chlorella, acestea având și un nivel mai mare de IgA în lapte (imunogolobulina A, un factor imunitar), ceea ce oferă o protecție imunitară sporită nou-născuților.

Broccoli – aliatul detoxifierii de profunzime

Broccoli este unul din cele mai puternice alimente verzi în domeniul detoxifierii și chiar al combaterii proceselor canceroase. Cercetătorii de la celebra Johns Hopkins University School of Medicine au arătat că broccoli conține substanțe sulfuroase numite sulforafani, care activează genele și stimulează organismul să producă antioxidanți și enzime necesare detoxifierii.

Prin aceste substanțe, broccoli este foarte important pentru reglarea celor două faze ale detoxifierii din ficat, precum și pentru eliminarea eficientă a compușilor toxici rezultați din aceste procese.

Orzul verde susține refacerea și curățarea organismului

Orzul verde este foarte bogat în calciu (chiar superior laptelui din acest punct de vedere), fier, vitamina C și B12, bioflavonoizi. Este una din cele mai bune plante pentru revitalizarea organismului după boală sau în diferite stări de astenie.

Studiile de la Universitatea din California au identificat în orzul verde glicoproteine cu puternice efecte antiinflamatoare, dar având și capacitatea de a stimula regenerarea ADN-ului celular după afectarea de către toxine chimice sau raze X. Afectarea ADN-ului este considerată o piatră de temelie în declanșarea proceselor cancerigene, precum și în cele de îmbătrânire.

De asemenea, în orz există și substanțe precum superoxid dismutaza, care accelerează detoxifierea din sânge a alcoolului și a altor substanțe chimice, așa cum sunt cele din medicamente, precum și a unor reziduuri metabolice. Un alt efect este scăderea absorbției dioxinelor prin pereții intestinali.

ColonHelp Detox Forte – detoxifiere cu ingrediente 100% naturale

Acest produs conține ingrediente naturale care acționează sinergic: super-plantele verzi (chlorella, broccoli și orzul) sunt sursă bogată de antioxidanți și substanțe care stimulează detoxifierea sângelui, cardamomul, turmericul, ghimbirul și coriandrul îmbunătățesc procesele digestive și activitatea sistemului imunitar, sfecla roșie combate anemia și stimulează producția de celule roșii. Toate aceste ingrediente ajută în primul rând sistemul digestiv, dar și întregul organism, întrucât hrănirea, detoxifierea și protecția imunitară care vizează tractul digestiv influențează buna funcționare a întregului nostru organism.

Te invităm să te informezi asupra ingredientelor din compoziția ColonHelp Detox Forte și a acțiunii lor asupra organismului și să încerci o cură de detoxifiere!

Articolul anterior
Cât se mențin active probioticele din ColonHelp Probiotic Forte?
Articolul următor
Sulforafanul din broccoli: Apărătorul sistemului imunitar

16 comentarii. Leave new

  • Visan Adrian
    25 iulie 2013 11:55 am

    Ce ar trebui sa simt la o cura de detoxifiere astfel incat sa imi dau seama ca produsul functioneaza in cazul meu? Sincera sa fiu l-am luat mai mult din curiozitate, nu am probleme de sanatate.

  • În primul rând, scaunul va creşte în volum datorită fibrelor care absorb apa. În timp vei constata reglarea tranzitului, iar persoanele cu paraziţi intestinali vor avea chiar surpriza să-i elimine, fără ca măcar să fi bănuit că suferă de asa ceva.

  • E mai puternic decat ColonHelp clasic!! Isi face bine treaba in organism!

  • Mi-ar placea sa vad un ceai verde din broccoli pe piata. Doar este un aliment sanatos, nu?

  • ColonHelp Detox Forte m-a facut sa ma simt ca in tinerete! Detoxifierea e bine venita la 65 de ani ai mei..nu facusem niciodata!

  • Multi nu stiu ca o cura de slabire trebuie sa inceapa cu o cura de detoxifiere!! Dupa inlaturarea toxinelor din organism, se intensifica arderile, metabolismul functioneaza la capacitate maxima.

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.