De ce ColonHelp Detox Forte?

Asemănări între ColonHelp şi ColonHelp Detox Forte

Ajută la eliminarea toxinelor din colon

Principala care de eliminare a reziduurilor din organism este colonul. Cu cât tranzitul intestinal funcţionează mai bine, cu atât vom reuşi să prevenim multe afecţiuni care se instalează ca urmare a acumulării toxinelor în organism. Fibrele conţinute de in şi psyllium din produsele ColonHelp şi ColonHelp Detox Forte ajută la eliminarea toxinelor din colon, prevenind autointoxicarea organismului.

Contribuie la reglarea tranzitului intestinal şi eliminarea constipaţiei

Tot datorită conţinutului de fibre, ColonHelp şi ColonHelp Detox Forte ajută la ameliorarea problemelor de tranzit intestinal şi la eliminarea episoadelor de constipaţie sau diaree. Fibrele din semintele de in si psyllium, introduse în compoziţia ambelor produse, se umflă odată ajunse în intestin, absorb substanţele toxice, stimulează peristaltismul şi ajută la reglarea tranzitului intestinal. Datorită mucilagiilor conţinute, au un efect emolient şi lubrifiant, calmând iritaţiiel mucoasei intestinale.

Ameliorează digestia, prevenind balonările

Fibrele din seminţele de in şi psyllium conţinute de ColonHelp şi ColonHelp Detox Forte stimulează digestia şi elimnă disconfortul cauzat de acumularea gazelor în stomac şi intestin. Efectul pozitiv asupra digestiei este potenţat de celelalte ingrediente cu rol de stimulare a digestiei şi eliminare a gazelor (chimen, în ColonHelp şi coriandru, ghimbir şi cardamom în Colonhelp Detox Forte).

Adjuvant în curele de slăbire

Aportul de fibre este foarte important atât în curele de slăbire, cât şi pentru păstrarea siluetei. Introduse în dietă, suplimentele alimentare cu fibre, aşa cum sunt produsele ColonHelp şi ColonHelp Detox Forte, ajută la controlul greutăţii, pentru că fibrele menţin senzaţia de saţietate mai mult timp, făcând dieta mai uşoară. Fibrele din seminţele de in şi tărâţele de psyllium din ColonhHelp şi ColonHelp Detox Forte nu cresc doar indicele de saţietate al alimentelor, ci ajută şa eliminarea toxinelor, împiedicând asimilarea grăsimilor şi reglând nivelul glicemic.

Ajută la menţinerea colesterolului în limite normale

Fibrele vegetale introduse în compoziţia ColonHelp şi ColonHelp detox Forte au capacitatea de a lega şi elimina colesterolul alimentar, care în mod obişnuit este absorbit în fluxul sanguin. Fibrele solubile din ColonHelp şi ColonHelp Detox Forte au o afinitate excepţională pentru reziduurile de colesterol.

Ajută la reglarea glicemiei

Fibrele solubile din seminţele de in şi tărâţele de psyllium introduse în compoziţia ColonHelp şi ColonHelp etox Forte împiedică trecerea rapidă a glucozei din tubul digestiv în sânge, avand un rol important în reglarea glicemiei.

Diferenţe: Ce aduce în plus ColonHelp Detox Forte

Detoxifierea simultană a colonului şi a ficatului

ColonHelp Detox Forte conţine, pe lângă fibrele din seminţele de in şi tărâţele de psyllium, ingrediente cu acţiune puternic detoxifiantă (armurariu, Chlorella, broccoli, orz verde), cu acțiune de eliminare a toxinelor de la nivel hepatic și intestinal. Silimarina din armurariu și compușii fenolici din turmeric, ghimbir și sfecla roșie cresc nivelul de glutation în ficat și favorizează detoxifierea acestui organ.

Efect de reducere a acidităţii

Fibrele din seminţele de in, tărâţele de psyllium şi inulină contribuie la reglarea tranzitului intestinal, la eliminarea acizilor biliari și a toxinelor din colon, iar datorită efectului emolient și protector, acționează asemenea unui pansament gastric.

Protecţie antioxidantă crescută

Broccoli, orzul verde, turmericul şi Chlorella se remarcă prin conţinutul ridicat de antioxidanti. Sulforafanii din germenii de broccoli stimulează producerea în intestine a unor enzime cu efect protector împotriva radicalilor liberi, protejând organismul de o serie de boli.

Refacerea mucoasei intestinale

ColonHelp Detox Forte este indicat în cure de detoxifiere a organismului și de refacere a mucoasei gastrice și intestinale, agresată de toxine, de consumul de alimente iritante sau medicamente. Efectul de protejare şi refacere a mucoasei gastrice şi intestinale este conferit de rădăcina de nalbă mare.

Reechilibrarea florei intestinale

Inulina din rădăcina de cicoare are o acţiune prebiotică şi stimulează înmulțirea bacteriilor beneficie din colon, în acest fel asigurându-se funcționarea sistemului imunitar și, totodată, normalizarea frecvenței scaunelor.

Efect antibacterian

Datorită ghimbirului, cardamomului și coriandrului, ColonHelp Detox Forte are proprietăți bactericide, bacteriostatice și de stimulare a digestiei.

colonhelp detox forte
Articolul anterior
Fibrele și metabolismul acizilor biliari
Articolul următor
ColonHelp Detox Forte şi refacerea mucoasei intestinale