Ce este ColonHelp Probiotic Forte?

ColonHelp Probiotic Forte, un produs pentru reechilibrarea florei intestinale!

ColonHelp Probiotic Forte este o versiune de ColonHelp în care, pe lângă fibrele din semințele de in și psyllium, au fost adăugate inulină (extrasă din cicoare, cu efect prebiotic) și un complex probiotic în concentrație de 3 miliarde de colonii formatoare – CFU (per lingurița dozatoare) din 5 tipuri de culturi bacteriene probiotice (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus bulgaricus).

ColonHelp Probiotic Forte este o formulă 100% naturală, concepută special pentru protejarea și reechilibrarea florei intestinale.

rodusul este util pentru:
– menţinerea funcţionării sistemului imunitar
– protejarea şi refacerea florei intestinale
– reglarea digestiei și a tranzitului intestinal
– reducererea balonărilor
– îmbunătățirea absorbției mineralelor și a nutrienților din alimentație
– reducerea intoleranței la lactoză

Probiotice şi prebiotice pentru imunitate!

Pentru echilibrarea florei intestinale, ColonHelp Probiotic Forte conține bacterii cu viabilitate şi biodisponibilitate ridicate, asigurate prin microîncapsularea într-o matrice specială 100% naturală, dublu strat: un strat proteic-polipeptidic rezistent la pH-ul acid al stomacului și un strat polizaharidic, care conferă stabilitate prin protecția împotriva umezelii și a căldurii.

Astfel, probioticele din produs pot ajunge să colonizeze eficient colonul, fără a fi distruse în timpul parcurgerii tractului digestiv.

Inulină pentru eliminarea colesterolului

Ca suport pentru înmulțirea probioticelor în colon, ColonHelp Probiotic Forte vine cu un conținut ridicat de fibre solubile cu efect prebotic (inulina), care împreună cu fibrele insolubile contribuie la evacuarea colesterolului hepatic pe cale biliară.

Informații nutriționale

Conținut nutrițional Per porție de servire (8 g) Per 100 g produs
Valoare energetică 28,2 Kcal/ 116 KJ 353 Kcal/ 1451 KJ/
Glucide totale, din care: 4,3 g 53,7 g
   * fibre totale, din care: 4 g 50,4 g
– fibre solubile 2 g 24,8 g
– fibre insolubile 2 g 25,6 g
Lipide 1,6 g 20,6 g
Proteine 1,1 g 13,5 g

ColonHelp Probiotic Forte se administrează în cure de detoxifiere și refacere a florei intestinale, de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an. Produsul se administrează în amestec cu 200 ml lactate fermentate (iaurt, sana, lapte bătut) – pentru efecte maxime, iar în lipsa acestora cu apă sau suc de fructe.

Doze uzuale: Copii peste 12 ani și adulți: 1-2 lingurițe dozatoare pe zi (8-16 g); doza maximă: 3 lingurițe pe zi (24 g). Citește aici prospectul produsului ColonHelp Probiotic Forte!

Important! Pe parcursul curei, consumul de apă/lichide trebuie să fie de 1,5-2 litri zilnic.

Un flacon de ColonHelp Probiotic Forte conține 240 g pulbere din plante. Flaconul conţine 30 de porţii de servire a câte 8 grame.
ColonHelp Probiotic Forte este un supliment alimentar. Produsul ColonHelp Probiotic Forte nu este un medicament, de aceea nu poate înlocui medicamentele în bolile cronice. În cazul în care experimentați reacții adverse și considerați că se datorează acestui supliment, încetați administrarea produsului!

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Precauții/contraindicaţii: Pentru copiii sub 12 ani, femeile însărcinate sau cele care alăptează, persoanele cu afecțiuni grave sau cele care au suferit intervenţii chirurgicale recente, persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente, persoanele cu diabet zaharat aflate în tratament se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

Condiții de păstrare: Flaconul este sigilat. După deschiderea flaconului vă recomandăm păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină și umezeală, la o temperatură sub 22 grade Celsius sau în frigider și o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.

Termen de valabilitate: 12 luni, respectând condițiile de păstrare de mai sus! Data fabricației și data expirării sunt trecute pe capacul flaconului!

Producător: Zenyth Pharmaceuticals srl, loc. Bistrița, str. Petru Rareș nr. 50A, com. Alexandru cel Bun, jud. Neamț, România, tel. 0233.222.203. Produs înregistrat și notificat la Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului, seria AA, nr. 6388/2013.

ColonHelp Probiotic Forte este un produs de înaltă calitate, fabricat în sistem integrat de management calitate – siguranță alimentară ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, certificat de organismul german TUV NORD.

Comandă acum produsul ColonHelp Probiotic Forte la doar 61 lei!