Am scăpat de constipație și eu, și soțul

Ultima actualizare la 24 octombrie 2012. Categoria: Constipație, Mărturii reale ale clienților noștri
Acest articol a fost citit de 297 ori.

visoiu-elena

Visoiu Elena, Pitesti: „Sotul meu are 87 de ani, iar eu 80 de ani. Luam amandoi ColonHelp.

Am inceput cura pe 29 octombrie 2009. Sotul meu ia cate o lingurita de ColonHelp pe stomacul gol, dimineata la ora 7, cu 200 grame sana pregatit in casa, din lapte natural. Sotul meu are o gastrita atrofica si o constipatie rebela. La el, ColonHelp a inceput sa isi faca efectul mai greu, pentru ca il lua dupa masa. Dupa ce a inceput sa-l ia pe stomacul gol a inceput sa isi faca efectul. Imediat dupa ce ia ColonHelp bea cate doua cani de apa cu miere. Acum are scaun zilnic.

Am inceput si eu cura tot pe stomacul gol, ca si eu am o gastrita din cauza medicamentelor pe care le iau pentru insuficienta circulatie si neurastenie, ingrijind de sotul meu si neajutata de nimeni, obosita peste cap si neajutorata sufar si eu. Am incercat sa iau si eu ColonHelp pe stomacul gol la ora 7 si un pahar cu apa dupa. Pe mine ma ajuta si mai mult decat pe sot. Am scapat de constipatie, ies afara zilnic. La 7, ColonHelp plus un pahar cu apa, iar la 9 dimineata mancam. Deja suntem slabi si nu vrem sa ne taie pofta de mancare“

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina