Am slăbit sănătos cu fibrele ColonHelp!

Ultima actualizare la 21 iunie 2013. Categoria: Mărturii reale ale clienților noștri, Slăbire, tranzit intestinal
Acest articol a fost citit de 3581 ori.
Am slăbit sănătos cu fibrele ColonHelp!

Mă numesc Andreea Istrate, am 20 de ani şi, la înălţimea de 1,80 m aveam în luna aprile, înainte de a începe cura de detoxifiere cu fibrele ColonHelp, 80 de kilograme. Nu pot să spun că eram exagerat de grasă, dar nu-mi plăcea cum îmi stăteau blugii pentru că îmi scoteau aripioarele în evindenţă şi burtica se vedea foarte urât.

De două luni, de când am început cura de ColonHelp, am slăbit 5 kilograme şi sunt fericită că nu am slăbit repede deoarece m-aş fi putut îngrăşa la loc sau chiar mai mult la fel de repede. Nu mă opresc aici pentru că vreau să slăbesc cel puţin încă 5 kilograme.
De când urmez această cură m-am învăţat să beau 2,5 litri de apă pe zi, pe când înainte abia beam o jumătate de litru de apă. Dar efectele benefice ale ColonHelp-ului nu se opresc aici. Înainte de cură aveam scaun la 2-3 zile, iar acum ies zilnic. Imunitatea mea a crescut, astfel încât nu mai răcesc imediat şi am un stil de viaţă mai sănătos.

Vă mulţumesc pentru acest produs!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina